Categories: ΤΑΞΙΔΙ

Η Ryanair μας ταξιδεύει σε 6 νέες ευρωπαϊκές πόλεις!

Η Ryanair δίκαια έχει κατακτήσει την πρωτιά στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων πολιτών αφενός λόγω των χαμηλών τιμών και αφετέρου λόγω της καλής ποιότητας ναύλων και των απεριόριστων ευρωπαϊκών προορισμών που μας προσφέρει. Στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα δρομολόγια, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών, η Ryanair ανοίγει νέους δρόμους ταξιδιών στην Ελλάδα. Από τους πρώτους μήνες του 2016 εμπλούτισε τα χειμερινά δρομολόγια της χώρας με 6 νέους προορισμούς και ανανέωσε δύο που ήδη υπήρχαν. Ποια είναι αυτά; Με τη προσθήκη ενός επιπλέον σκάφους εμπλουτίζει τα δρομολόγια προς Ρόδο και Ρώμη και εγκαινιάζει νέα ταξίδια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια.

Στην αναζήτηση των καλοκαιρινών μας αποδράσεων θα βρούμε καθημερινά δρομολόγια προς το εναλλακτικό Βουκουρέστι, καθώς και καθημερινές πτήσεις για Σόφια και Μύκονο. Τέσσερα εβδομαδιαία δρομολόγια για Μπολόνια, τρία για την ονειρική Μάλτα και δύο για το Δουβλίνο. Περισσότερες πτήσεις θα έχουμε στη διάθεση μας από εδώ και στο εξής για Ρόδο και Ρώμη με τρεις καθημερινά.

Η Ryanair προτείνει σε όσους ζουν στη Ελλάδα να προτιμήσουν το Βουκουρέστι και τη Μάλτα. Είναι δύο προορισμοί άκρως δημοφιλείς στο εξωτερικό, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές ανεξαρτήτως τις προτιμήσεις σας. Το Βουκουρέστι θα μας ταξιδέψει σε πιο μοντέρνους και βιομηχανικούς ρυθμούς, με μια πληθώρα εναλλακτικών τεχνών και όχι μόνο. Με μεγάλα πάρκα και μια πλούσια σε ποικιλία αγορά, αξίζει να είναι ο επόμενος μας προορισμός. Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, πρόκειται για το τέλειο ταξίδι. Η Μάλτα από την άλλη μπορεί να μην είναι ο τοπ προορισμός στην Ελλάδα, από εδώ και στο εξής όμως με τόσο χαμηλούς ναύλους θα γίνει. Ένα αληθινό καλοκαιρινό θέρετρο με μοναδικές φυσικές ομορφιές μπορεί να γίνει το επόμενο ταξίδι που θα περάσουμε τις διακοπές μας. Τα γραφικά σοκάκια και οι αμέτρητες νοστιμιές που θα δοκιμάσουμε στη Βαλέτα θα μας μείνουν με διαφορά αξέχαστες. Μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης είναι πλέον εύκολα προσβάσιμη με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ryanair.

Ιωάννα Σπανού

Share
Published by
Ιωάννα Σπανού