Categories: SPONSORED

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο κινητό σου, με τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Santa Claus πετάει τα γένια και την κόκκινη στολή του και δίνει τη θέση του στην COSMOTE.

Για πρώτη φορά, επί 15 συνεχόμενες μέρες, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστα δεδομένα για το κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό, σε όλους τους συνδρομητές της. Τα δώρα της για τα φετινά Χριστούγεννα κορυφώνονται και σε περιμένουν να τα ανοίξεις

Για τον παππού και τη γιαγιά που βρίσκονται στο χιονισμένο χωριό, για την ξαδέλφη που απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές της σε κάποιο σαλέ, για τους φίλους που δεν είναι κοντά σου αυτές τις γιορτές, η COSMOTE φροντίζει ώστε να ανταλλάξεις μαζί τους τις πιο θερμές ευχές!

Νόμιζες πως οι εκπλήξεις τελειώνουν εδώ; Ας καταλήξουμε ομόφωνα, πως το μαγείρεμα τις γιορτές, είναι μια δύσκολη υπόθεση. Εάν είσαι κι εσύ συνδρομητής της COSMOTE έχεις τη δυνατότητα να λάβεις 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να συνεχίσεις να χαζεύεις από τον καναπέ σου το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφήνοντας για λίγο τις κατσαρόλες και τις κουτάλες μακριά. 

Παράλληλα, μπορείς να κερδίσεις στις επόμενες παραγγελίες σου έως και 7 ευρώ έκπτωση ανά παραγγελία, μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία να γευτείς το αγαπημένο σου φαγητό ή ρόφημα σε περισσότερα από 9,000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα;

Οι νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, έως και τις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους, μέσω του My COSMOTE App και του WHAT’S UP App

Με τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις δύο εφαρμογές να έχουν φτάσει τα 3,7 εκατομμύρια, το My COSMOTE App και το WHAT’S UP App βρίσκονται σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store, Google Play και App Gallery. Όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τις δύο εφαρμογές, αποκτώντας πρόσβαση γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, όπου κι αν βρίσκονται, σε ένα πλήθος λειτουργιών, απευθείας στο κινητό τους.

Εάν είσαι συνδρομητής κινητής (συμβόλαιο, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP) και σταθερής τηλεφωνίας (οικιακή και εταιρική), μη χάνεις χρόνο. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα της COSMOTE σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις!

Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, θα μπορείς να απολαύσεις τις παροχές της COSMOTE, για να σερφάρεις και να επικοινωνήσεις απεριόριστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Και επειδή φέτος η COSMOTE και οι άνθρωποί της έχουν κέφια, η δική τους αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, ξεκίνησε από αρκετά νωρίς. Από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν να προσφέρουν νέα δώρα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα, σε κάθε συνδρομητή. Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκονται δωρεάν πακέτα data και χρόνου ομιλίας για το κινητό και το σταθερό, πακέτα για δωρεάν παρακολούθηση COSMOTE TV και εκπτώσεις σε παραγγελίες μέσω BOX. 

Οι γιορτινές δράσεις της COSMOTE έχουν γνωρίσει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους συνδρομητές της, καθώς έχουν γίνει περισσότερες από 3,2 εκατ. ενεργοποιήσεις προσφορών, μόνο τις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Μπες κι εσύ στο My COSMOTE App και WHAT’S UP App, ακολούθησε τα βήματα και απόκτησε τα πιο fancy δώρα των Χριστουγέννων. Αυτές τις γιορτές, η COSMOTE σου δίνει τη δυνατότητα να εκμηδενίσεις τις αποστάσεις, να διαγράψεις τα σύνορα και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους σου, όπου κι αν βρίσκονται!

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA