LIFE

Γιορτάζοντας τον Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας κάθε μέρα: Όταν προχωράς “Beyond Labels”

«Προέρχομαι από μια πολυπολιτισμική οικογένεια, οπότε έρχομαι διαρκώς σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και προφορές και συναντώ ποικίλες απόψεις για τη ζωή και τους ανθρώπους, οπότε νιώθω λίγο σαν χαμαιλέοντας», ανέφερε η 21χρονη Andrea από τη Δανία, supervisor πέντε ομάδων που υποστηρίζουν διαφορετικές γλώσσες στο μικρού μήκους ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η Teleperformance Greece με στόχο να τονίσει το πόσο κεντρική σημασία κατέχει η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη στην ατζέντα της.

Γιορτάζοντας τα 8 χρόνια της στην εταιρεία, η Connie από την Ολλανδία δηλώνει: «Δεν ξέρω τι με κάνει ξεχωριστή, νομίζω η θέλησή μου να επιβιώσω. Αυτό που είναι σημαντικό για εμένα, είναι να δουλεύω σε ένα εργασιακό περιβάλλον που με αποδέχεται για αυτό που είμαι και αναγνωρίζει την αξία μου, όπως επίσης γιορτάζει τις διαφορές μεταξύ των ατόμων. Αλλιώς, δεν θα μπορούσα να δουλέψω».

 «Δεν εστίασαν καθόλου στο γεγονός ότι είμαι ένας άντρας και παντρευόμουν ένα άλλο άντρα, μου είπαν απλώς: Είναι οκ να λείψεις, πάρε την άδεια σου, να είσαι χαρούμενος», σχολιάζει ο Δημήτρης για την αντίδραση που είχε η εταιρεία όταν ζήτησε την άδεια γάμου.

Αυτά είναι τα λόγια τριών από τους πέντε εργαζόμενους που μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 15′ που δημιούργησε η Teleperformance Greece ως ένα δικό της ευχαριστώ στους ανθρώπους που φέρνουν στον εργασιακό χώρο τη μοναδικότητα τους.

Οι 5 αυτοί άνθρωποι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε διαφορετικές χώρες, συνθήκες και περιβάλλοντα, μοιράζονται όμως κάτι κοινό: Αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους και βρήκαν το σπίτι τους στην Teleperformance. Μιλούν για τις ιστορίες τους, τα επιτεύγματα και την εμπειρία τους στην εταιρεία, δείχνοντας ότι η αποδοχή των διαφορετικών ταυτοτήτων τους είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητά τους.

Ως μέλος του Diversity Chapter, η Teleperformance Greece αποδέχεται την ποικιλομορφία, ανεξάρτητα από χαρακτηριστικά όπως το φύλο, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η εθνική/εθνοτική καταγωγή, η ηλικία ή η αναπηρία. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η συμπερίληψη διαμορφώνει την ταυτότητα της εταιρείας και αποτελεί οδηγό προς ένα καλύτερο μέλλον.

Έχοντας υπογράψει περήφανα τη Χάρτα Διαφορετικότητας, η Teleperformance Greece επενδύει σε πρωτοβουλίες με στόχο να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων με μοναδικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές εμπειρίες ζωής και να τους δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους, να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να πετύχουν τους στόχους τους.

Να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μήνα Διαφορετικότητας, η Teleperformance Greece συμμετείχε στο Athens Pride 2023 ως Χορηγός Προσβασιμότητας. Η Teleperformance Greece δεσμεύεται για τη διαφορετικότητα και την ένταξη και συνεχίζει να στοχεύει στην ισότητα και την ενδυνάμωση των ΛΟΑΤΚΙ+ κοινοτήτων, ενώ γιορτάζει τη μοναδικότητα του καθενός και δεσμεύεται να καλλιεργήσει μια κουλτούρα όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να φέρνουν κάθε μέρα τον αυθεντικό εαυτό τους στη δουλειά, κάνοντας ένα βήμα προς έναν κόσμο πιο ισότιμο.

Μάθετε περισσότερα για τις ιστορίες αυτών των 5 ξεχωριστών ανθρώπων της Teleperformance Greece και τη δέσμευση της εταιρείας για τη διαφορετικότητα εδώ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA