Categories: SPONSORED

Εμείς ρωτάμε, η LeasePlan απαντά

Η χρονολογία είναι 2017 κι οι ρυθμοί φρενήρεις. Το πιο πιθανό είναι ότι όσοι εργαζόμαστε περνάμε τη μισή μέρα μας στους δρόμους, συνήθως πίσω από ένα τιμόνι, αλλά κι όσοι στριμώχνονται στα μέσα θα προτιμούσαν να είναι στην άνεση του αυτοκινήτου τους και να ακούνε μουσική με τα παράθυρα κατεβασμένα, χωρίς να τους νοιάζει ποιος θα μπει στην επόμενη στάση, να καθίσει στο διπλανό κάθισμα.

Για όλους αυτούς, λοιπόν, που έχουν ίσως βαρεθεί και λίγο το μετρό, έρχεται η LeasePlan να τους δώσει τη λύση: μίσθωση αυτοκινήτου ή leasing, όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται διεθνώς. Είναι πολύ πιο απλό και εύκολο από όσο ακούγεται, είτε πρόκειται για εταιρεία, που θέλει να διαθέσει αυτοκίνητο στους υπαλλήλους της, είτε για κάποιον ιδιώτη που δεν θέλει να επωμισθεί το βάρος ενός δανείου για την αγορά αυτοκινήτου.

Εμείς στην Popaganda πήραμε με leasingένα αυτοκίνητο από τη LeasePlan κι η ζωή μας έγινε πιο εύκολη. Τώρα είμαστε εδώ να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Μα, το leasing δεν είναι μόνο για εταιρείες;

Φυσικά κι όχι. Το leasing απευθύνεται σε όλους αυτούς που δεν θέλουν να επωμισθούν το βάρος της αγοράς ενός αυτοκινήτου κι επιθυμούν να ξέρουν ακριβώς πόσο θα τους κοστίζει κάθε μήνα η συντήρησή του, χωρίς να ανησυχούν για τυχόν «εκπλήξεις» που μπορεί να τινάξουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό στον αέρα. Κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, με την LeasePlan θα έχετε πάντα δίπλα σας κι έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για τη διαχείριση του οχήματός σας.

Κι όλο τον χρόνο που θα μου φάει η διαδικασία του leasing;

Αυτό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σας απασχολεί. Εσείς μπορείτε να βάλετε να δείτε από την αρχή Game of Thrones  για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, αφού οι έμπειροι σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα, συνεργάτες της  LeasePlan, είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το όχημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας απαλλάξουν κι από όλες τις υποχρεώσεις διαχείρισης και συντήρησής του.

Πώς θα ξέρω τι θα μου κοστίζει η συντήρησή του;

Δεν χρειάζεται να ξέρετε, καθώς όλες οι υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα. Σκεφτείτε ότι πάτε σε allinclusive θέρετρο και το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί είναι αν τα κοκτέιλ θα είναι νόστιμα, όχι πόσο κοστίζουν. Επισκευή, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, αυτοκίνητο αντικατάστασης και οδική βοήθεια, θα πάψουν να σας απασχολούν σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε στη μίσθωση αυτοκινήτου.

Και με τα επιπλέον κόστη τι γίνεται;

Όταν αγοράζετε ένα όχημα, ο μόνος υπεύθυνος γι’ αυτό είστε εσείς. Το ρίσκο για τυχόν βλάβες που προκύψουν και δεν περιλαμβάνονται στην εργοστασιακή εγγύηση πέφτει όλο στις πλάτες σας, στην περίπτωση μίσθωσης όμως, η LeasePlan είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε πάθει το όχημά. Εσείς αγχωθείτε μόνο για τη μουσική που θα ακούτε στις διαδρομές σας.

Ναι αλλά δεσμεύομαι…

Το μίσθωμα είναι η ιδανική λύση για όσους δεν θέλουν τα μειονεκτήματα μιας μόνιμης σχέσης, αλλά επιθυμούν τα προτερήματα μιας σχέσης, γενικότερα! Η χρονική διάρκεια της «σχέσης» σας με το αυτοκίνητό σας είναι καθαρά δική σας επιλογή, προσφέροντάς σας την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεστε, σε αντίθεση με την αγορά ενός οχήματος. Το σίγουρο είναι πως θα οδηγείτε μόνιμα ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ακόμα κι αν οι ανάγκες σας αλλάζουν συχνά, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του leasing. Στο τέλος, μετά από ένα διάστημα 36 έως 60 μηνών, η απόφαση του πώς κι εάν θα συνεχίσει αυτή η σχέση… είναι μόνο δική σας και δεν έχετε να λογοδοτήσετε σε κανέναν.

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι