Categories: SPONSORED

Αυτή η νέα συλλογή υπόσχεται να σου χαρίσει το χρώμα -και την sustainable αισθητική- που εσύ θέλεις

Ποιός είπε ότι το sustainable δεν είναι cool; Θέλουμε πάντα να αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και τη δημιουργικότητα, έχοντας στο νου μας το αντίκτυπο που θα έχει η κάθε μας πράξη. Αναφερόμαστε στο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, αλλά και το αντίκτυπο στους ανθρώπους γύρω μας και την κοινωνία ευρύτερα. Πλέον, όλοι μας έχουμε το παγούρι και το θερμός μαζί μας, για να πίνουμε τον καφέ, χωρίς να χρησιμοποιούμε πλαστικό, ακολουθώντας την τελευταία επιταγή της βιωσιμότητας. 

Πάνω σε αυτήν τη λογική βασίστηκε η καινούργια συλλογή Support Art & more powered by glo, η οποία είναι βιώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον και δημιουργήθηκε για καλό σκοπό. 

Και αυτό γιατί τα έσοδα από τη συγκεκριμένη συλλογή θα διπλασιαστούν και θα διατεθούν στο Fabric Republic, ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο συλλέγει πλεονάζοντα ρουχισμό και τον ανακυκλώνει ή τον διανέμει για επαναχρησιμοποίηση.

Τρεις δημιουργοί, λοιπόν, προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, αναδεικνύουν την &more δημιουργική ματιά τους. 

Η σχεδιάστρια upcycle ρούχων Βασιλική Ρούσσου, ο street artist Σωτήρης Φωκέας ή αλλιώς Soteur που χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα και πρώτες ύλες και ο φωτογράφος Νίκος Ζήκος, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φωτογράφους της γενιάς του, δημιούργησαν μία συλλογή που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις. Μοναδικά σχέδια και φυσικά με sustainable υλικά, για να να εμπλουτίσεις τα οικολογικά και -ταυτόχρονα- στιλάτα αξεσουάρ σου. 

Έτσι, δημιουργήθηκαν αντικείμενα ξεχωριστής αισθητικής, από τρεις νέους Έλληνες καλλιτέχνες για να κουμπώσουν ιδανικά στην καθημερινότητά σου, αλλά και την ανάγκη σου να προστατέψεις το περιβάλλον. 

Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι μονοδιάστατη. Μπορεί να έχει την sustainable αισθητική και τα χρώματα που εσύ θες να της δώσεις! 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της καμπάνιας.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA