Categories: SPONSORED

Μέχρι τώρα ξέραμε για τις έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές. Με το Hybrid της Cosmote TV, γίνεται έξυπνη και η τηλεοπτική εμπειρία…

Ας υποθέσουμε ότι είναι Πρωτοχρονιά. To Sherlock επιστρέφει, απο εκεί που μας έχει κυριολεκτικά αφήσει με κομμένη την ανάσα εδώ και πάνω από 2 χρόνια. Προγραμματισμένο το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου στο Cosmote Cinema 4 HD, στις 23.00 – ταυτόχρονα με το BBC. Αλλά, είσαι ήδη σε γιορτή, τόσοι Βασίληδες και Βασιλικές. Ή είσαι εξουθενωμένος από το party hard της πρώτης νύχτας του νέου έτους και κοιμάσαι με μικρά διαλείμματα για να τσιμπάς leftovers βασιλόπιτας. Κανένα πρόβλημα. Η υπηρεσία Cosmote TV Plus σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις on demand και χωρίς καμία χρέωση, όποια επιλογή θες από μία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του. Όλα σε high definition, αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια.

Ας πούμε ότι είναι μια συνηθισμένη μέρα της εβδομάδας. Schoolnight. Και είναι προγραμματισμένο μέσα στα άγρια χαράματα ένα πολύ δυνατό ντέρμπι του NBA. Για παράδειγμα, στις 17 Ιανουαρίου – ημέρα Τρίτη – είναι προγραμματισμένο το rematch των περσινών τελικών (ή, αν προτιμάτε, η ρεβάνς του απίστευτου πρόσφατου χριστουγεννιάτικου παιχνιδιού που κρίθηκε στον πόντο). Οι Golden State Warriors των Curry-Durant-Thompson υποδέχονται τους Cleveland Cavaliers των LeBron James-Irving-Love, το απόλυτο ντέρμπι της λίγκας. Το ματς θα προβληθεί στις 03.30 τα ξημερώματα από το Cosmote Sport 4 HD. Την επόμενη μέρα θα έχεις να πας κανονικά στη δουλειά. Και δε θες να πας κατευθείαν άυπνος, κάτι που θα σε οδηγήσει να τριγυρνάς σαν βρικόλακας, κουτουλώντας από γραφείο σε γραφείο. Ούτε εδώ υπάρχει πρόβλημα. Η υπηρεσία REPLAY TV δίνει τη λύση αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, μέχρι και 48 ώρες, προκειμένου να παρακολουθήσεις κάτι που έχασες. Και παράλληλα: να το «τρέξεις»σε ένα αδιάφορο δωδεκάλεπτο ή να το παγώσεις γιατί ήρθε το delivery ή να το γυρίσεις πίσω για να απολαύσεις ένα ζογκλερικό του Steph Curry. 

Εναλλακτικά, αν θες να ξεπεράσεις τις 48 ώρες, λειτουργείς προληπτικά. Και με την υπηρεσία PVR εγγράφεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, συνδεδεμένο με τον αποκωδικοποιητή σου, το πρόγραμμα που θέλεις και το βλέπεις όποτε επιθυμείς π.χ. γράφεις το ματς της Τρίτης για να το δεις με την ησυχία σου το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ας πούμε, επίσης, ότι έμαθες για τη συμφωνία που έκλεισε η Cosmote TV με την Paramount Pictures φέρνοντας σε πρώτη προβολή αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, τις ταινίες και τις σειρές  α’ τηλεοπτικής προβολής που διανέμει το φημισμένο στούντιο. Μαζί και με φιλμ άλλων στούντιο όπως το Steve Jobs του Danny Boyle με τον Michael Fassbender στο ρόλο του εγκεφάλου της Apple (έκανε πρεμιέρα στις 8/1, Cosmote Cinema 4HDή πολυαναμενόμενες σειρές σαν το Taboo του BBC με τον Tom Hardy (κάθε Τρίτη στις 23.00, Cosmote Cinema 4HD). Αν είσαι πολύ φανατικός, μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία Cosmote on the Go και να τα παρακολουθείς μέσω κινητού, τάμπλετ, PC ή λάπτοπ (η υπηρεσία προσφέρει 33 κανάλια, μεταξύ των οποίων όλα τα Cosmote Sport, σε υψηλή ευκρίνεια). Επίσης, οι προσεχείς παραγωγές της Paramount, αλλά και των υπόλοιπων στούντιο του Χόλιγουντ, θα είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση αμέσως μετά την κινηματογραφική τους προβολή με την υπηρεσία Cosmote Cinema on Demand.

Η τηλεόραση δεν έχει αλλάξει μόνο ως προς το πολύ υψηλό επίπεδο περιεχομένου που βλέπουμε την τελευταία δεκαετία. Ούτε μόνο ως προς την τεχνολογική αρτιότητα των τηλεοπτικών συσκευών που πια είναι εξυπνότερες από ποτέ. Έχει αλλάξει και ως εμπειρία. Οι εποχές που παρακολουθούσαμε σειρές, ταινίες, εκπομπές κι αθλητικά, μόνο μέσω ενός προκαθορισμένου τηλεοπτικού ραντεβού μοιάζουν προϊστορικές, Πια η τηλεόραση έρχεται όλο και πιο κοντά στο ίντερνετ, στην πραγματικότητα το παντρεύεται και κάνει εξυπνότερη, βολικότερη κι εξατομικευμένη την τηλεοπτική εμπειρία. Όλες οι παραπάνω δυνατότητες που προσφέρει πια η Cosmote TV, το αποδεικνύουν.

Κι όλες προσφέρονται μέσω τη νέας υπηρεσίας Hybrid που σε μεταφέρει σε έναν άλλον τηλεοπτικό κόσμο με το που τη βάλεις στο σαλόνι σου. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του παραπάνω βίντεο, συνδέσαμε τον αποκωδικοποιητή με το router και πλοηγηθήκαμε στα οφέλη ενός νέου, απόλυτου διαδραστικού, μενού επιλογών. 

Στον νέο κόσμο της Cosmote TV, η προηγμένη τεχνολογικά hybrid υπηρεσία ενώνει τις δυνατότητες της δορυφορικής και της ευρυζωνικής (iptv) πλατφόρμας, επιτρέποντάς μας να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της πλατφόρμας στο πρόγραμμάς μας και όχι το αντίθετο. Πια σειρές, όπως αυτές που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα σαν το Peaky Blinders (ο δεύτερος κύκλος του κάνει πρεμιέρα στις 25/1), μας ακολουθούν παντού και είναι διαθέσιμές όποτε και όπως εμείς τις θελήσουμε. Πια τα αθλητικά γεγονότα ξαναζούν αν τα χάσουμε σε live μετάδοση, ακριβώς με τον τρόπο που το επιθυμούμε και χωρίς την αίσθηση της κονσέρβας. 

Ο υβριδικός κόσμος του Hybrid της Cosmote TV είναι αληθινά συναρπαστικός.

Τον δοκιμάσαμε και ξέρουμε ότι πια υπάρχει απάντηση στην ερώτηση «πότε προλαβαίνεις να βλέπεις και τηλεόραση;». Είναι απλό, προλαβαίνει αυτή να ζει μαζί σου. Κι εσύ μπορείς να βγαίνεις τις Παρασκευές, να πηγαίνεις ξεκούραστος στο γραφείο και να μη χάνεις λεπτό από τις εξελίξεις στο πεδίο της ποπ κουλτούρας. Αφού την κουβαλάς μαζί σου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA