Categories: ΜΟΔΑ

Η Calzedonia παρουσίασε τις προτάσεις της για το φετινό καλοκαίρι σε μία πασαρέλα out of the box

Παρουσιάζει πάντα τις πιο δημοφιλείς τάσεις κι εκτός από το ότι φημίζεται για την ποιότητα και την άψογη εφαρμογή που προσφέρει, καταφέρνει να καλύπτει κάθε σεζόν κάθε στιλιστική επιθυμία. Ποια εταιρεία είναι; Η Calzedonia καλωσόρισε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου με ένα fashion show στις 11 Απριλίου, στα κεντρικά του brand στη Βερόνα.

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, η Calzedonia παρουσίασε τις προτάσεις για τη φετινή σεζόν σε μία πασαρέλα μαγιό “out of the box” που όμως πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα «μαγικό κουτί».

Το fashion show ήταν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, με special effects που μας ξεσήκωσαν για ηλιοθεραπεία, παραλία και διακοπές. Φυσικά, κάθε στιγμή του show ήταν απόλυτα ινσταγκραμική. Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη εποχή, τους celebrities και social media influencers, παρακολουθήσαμε ένα show που έκανε unbox το καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα αυτά, το show ήταν και η ιδανική ευκαιρία για την εταιρεία να παρουσιάσει την  πρώτη της beachwear special edition συλλογή, που περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα. Μερικά από αυτά μπορούν να φορεθούν ακόμα και στους δρόμους της πόλης, συνδυασμένα με ένα τζιν ή μια φούστα για glam και stylish outfits.

Μέχρι όμως να φτάσουμε στο show, ποια είναι τα βήματα που ακολουθεί η σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας προκειμένου να οδηγηθεί σε μια συλλογή με ποικιλία, άποψη, που έχει ένα μαγιό για όλες; Όπως μάθαμε στο fashion gallery που επισκεφθήκαμε πριν το εντυπωσιακό show, η δημιουργία γίνεται μέσα από πειραματισμούς που εξελίσσουν την ομάδα η οποία παίρνει ρίσκα και συχνά σπάει τους κανόνες. Κι ακόμα κι αν κάνει λάθη, τουλάχιστον ξέρει πως να διασκεδάζει με την διαδικασία που τελικά προσφέρει σε εμάς ό,τι χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Κάπως έτσι προκύπτουν τα σχέδια που θα δούμε φέτος να φοριούνται στις παραλίες, κι όχι μόνο. Πολύχρωμα floral μοτίβα που παραπέμπουν στην Καραϊβική, ρομαντικές διαφάνειες, navy ρίγες ενώ για πρώτη φορά εισάγει το βελούδο στα μαγιό της.

Αυτή τη σεζόν, η Calzedonia έδωσε έμφαση σε νέα, διαφορετικά χρώματα, σε μία σειρά με μονόχρωμα σχέδια. Νέα σχήματα και στυλ ενισχύουν το αποτέλεσμα ενώ τα βολάν και τα κοψίματα με έμπνευση από τα 80s καθιστούν τα μαγιό της σειράς must have για το φετινό καλοκαίρι. Είτε αυτά είναι ψηλόμεσα είτε  brazilians, εκφράζουν ένα κλασικό στυλ μέσα από μία νέα ματιά.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το φαντασμαγορικό show της Calzedonia και το μαγικό της κουτί που έφερε το καλοκαίρι πιο νωρίς; Ζήστε το μέσα από το hashtag #CalzedoniaSummerShow και γίνετε μέρος του.  

Περισσότερες πληροφορίες για την Calzedonia θα βρείτε εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.