Categories: ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή των Blameyourdaze ντύνει με πολυτέλεια τις φθινοπωρινές περιπλανήσεις σου

Εφαρμοστά πλεκτά, ψηλόμεσα παντελόνια, πουκάμισα με γεωμετρικά κοψίματα, basic κομμάτια που μοιάζουν ιδανικά για να δημιουργήσουν τα layers της σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Μαζί με το φθινόπωρο έφτασε και η συλλογή AW16 των Blameyourdaze που επιμένει στις minimal γραμμές και τα γήινα χρώματα ενώ τα υφάσματά της δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα μέσα σ’ αυτά.

Τα ρούχα Blameyourdaze κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και πίσω τους βρίσκονται η σχεδιάστρια Ιωάννα Τσαντάκη και η art director Μαρίζα Παγκάκη. Σε κάθε ρούχο τους υπάρχει ένας χειρόγραφος μοναδικός κωδικός αφού οι δύο γυναίκες που συναντήθηκαν στο Saint Martins και έχουν ασχοληθεί με το σχεδιασμό θεατρικών κοστουμιών φαίνεται πως αγαπούν από κοινού τη μοναδικότητα. Γι’ αυτό μπορεί κανείς να βρει στο online shop τους το exclusive section που περιλαμβάνει ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες εκτός από τις εκάστοτε συλλογές τους.

Η συλλογή “Drifters” AW16 εμπνέεται από τα καινούρια ξεκινήματα και τη σημασιολογική έννοια της ίδιας της λέξης, από ανεξάρτητα πνεύματα που ρισκάρουν και δεν φοβούνται να περιπλανηθούν, που τους εξιτάρουν οι νέες περιπέτειες και οι εμπειρίες. Όπως εξηγεί το δίδυμο που δημιουργεί τα Blameyourdaze, η νέα τους συλλογή απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, σε εκείνη που είναι ανήσυχη, είναι τολμηρή, δραστήρια και κυρίως ικανή να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής. Βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής “Drifters” είναι οι κλασσικές γραμμές ως βάση, με μοντέρνες όμως και σύγχρονες προσθήκες όσον αφορά στο σχεδιασμό και στην κατασκευή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλοσοφία και η αισθητική του brand Blameyourdaze στηρίζεται στη δημιουργία διαχρονικών ρούχων, που μπορούν να συνοδεύσουν τις γυναίκες όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να καθορίζουν και να βάζουν ταμπέλες στο στυλ τους. «Η άνεση και το ανεπιτήδευτο στυλ είναι ο πρωταρχικός μας στόχος έχοντας ως μότο τα λόγια της Coco Chanel, σύμφωνα με την οποία «η πολυτέλεια πρέπει να είναι άνετη, αλλιώς δεν είναι πολυτέλεια».

Αναζητήστε τη νέα συλλογή των Blameyourdaze και τις exclusive δημιουργίες τους εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.