Categories: SPONSORED

Είσαι μέσα για μια περιπετειώδη απόδραση δίπλα στην Αθήνα που μάλλον δεν γνώριζες;

Πυρετώδεις ρυθμοί στην πόλη. Γεμάτοι οι δρόμοι κι οι πεζόδρομοι. Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες σε κοιτάζουν καλά καλά. Θες να ξεφύγεις για λίγο από το άγρυπνο βλέμμα τους και να πάρεις μια ανάσα εκτός πόλης, ώστε να μην το σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές πριν τους καταβροχθίσεις; Σου έχουμε μια ιδέα που περιλαμβάνει διαδρομές εκτός του αστικού τοπίου, εκεί όπου θα ανοίξει λίγο το μάτι σου, θα ρουφήξουν δροσερό οξυγόνο τα πνευμόνια σου και θα βγεις από τα συνηθισμένα. Θα είναι μια εκδρομή που θα θυμάσαι για καιρό και μάλιστα, δεν θα σου κλέψει πολλές ώρες από το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου. Είναι μια απόδραση πραγματικά πάρα πολύ κοντά στην Αθήνα.

Η πρόταση του The Big Day Out Project της Vans και της ομάδας The Thing about Greece είναι η εξερεύνηση του ρέματος της Ραπεντώσας με πρώτη στάση, το φράγμα. Όσο κι αν δεν μας αρέσουν οι φραγμοί, πάντα είναι εντυπωσιακό να βρίσκεσαι στην κορυφή ενός φράγματος. Η αλήθεια είναι ότι καθώς το κοιτάς, μπορείς να φανταστείς παντού χιόνι και να βρεις πολλά σημεία για να κάνεις φοβερά άλματα και drops. Αν είσαι λάτρης του snowboarding, θα καταλάβεις απόλυτα τι εννοούμε. 

Αφού λοιπόν ονειρευτείς (ή κάνεις) τρελά κόλπα, μπορείς να αναχωρήσεις για την επόμενη στάση, τον καταρράκτη της Ραπεντώσας. Μέσα από μια διαδρομή, δίπλα στο ρέμα καταλήγεις σε αυτό το υπέροχο μέρος, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύεις ότι βρίσκεται τόσο κοντά στην πόλη.

Δες όλη την διαδρομή εδώ: 

Αυτή η ομορφιά και η ηρεμία, υπόσχεται να σε κάνει να ξεχαστείς και να χάσεις το χρόνο. Δεν θα καταλάβεις πως πέρασε η ώρα και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καθυστερήσεις στον επόμενο προορισμό, το σπήλαιο Νταβέλη. Μπορείς να πάρεις τον χρόνο σου και να απολαύσεις, όμως έχε στο νου σου ότι μπορεί να πέσει το σκοτάδι. 

Σου έχουμε όμως ήδη εναλλακτική για το όμορφο κλείσιμο της ημέρας, το οποίο μπορεί να εμφανιστεί αμέσως μπροστά στα μάτια σου. Ένας μικρός βράχος που όταν τον σκαρφαλώσεις, εμφανίζεται ολόκληρη η πόλη που μόλις είχε ανάψει τα φώτα της.

Οι επιλογές βρίσκονται εκεί έξω, το μόνο που μένει είναι να τις ανακαλύψεις.

Μάθε περισσότερα για το The Thing About Greece και στο Instagram.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA