Categories: SPONSORED

Δροσερό, άμεσο, εντυπωσιακό! Το τρίπτυχο του φετινού καλοκαιριού κρύβεται στα προϊόντα της AVON.

Το καλοκαίρι δε θεωρείται άδικα η ωραιότερη εποχή του χρόνου, λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα, λίγο οι διακοπές… Όπως και να έχει οι εμπειρίες του καλοκαιριού είναι οι πιο διασκεδαστικές του χρόνου και μας μένουν αξέχαστες. Κατά τους θερινούς μήνες όμως, η ανάγκη να περιποιηθούμε τον εαυτό μας είναι μεγαλύτερη, να προστατέψουμε το πρόσωπο και το σώμα μας από την ακτινοβολία του ήλιου και να δείχνουμε πιο λαμπερές από ποτέ. Η λύση μπορεί να φαντάζει δύσκολη. Γίνεται όμως τόσο απλή και ευχάριστη όταν έχουμε την AVON για σύμμαχο.

Έναν τέτοιο βοηθό σαν την AVON έχουμε ανάγκη και εκείνες τις ημέρες που το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο και η ζωή μας γίνεται κάτω από τον ήλιο γίνεται ανυπόφορη. Ένα δροσερό αναψυκτικό, μια βουτιά στη θάλασσα, είναι λύσεις που μπορούν να κατευνάσουν τη δυσφορία των 40 βαθμών Κελσίου. Κάπως έτσι μας σώζουν και τα καινούργια, δροσερά αντηλιακά της AVON. Εκτός από την υψηλή προστασία που προσφέρουν, παράλληλα δροσίζουν το δέρμα μας αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι η συσκευασία τους, αφού εκτός από την παραλία, μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας κάθε ώρα, ακόμα και τις ημέρες που έχουμε δουλειές στη πόλη και η ανάγκη για προστασία από την ήλιο είναι εξίσου απαραίτητη. Τι να κάνουμε που ζούμε στην Ελλάδα; Σε μια χώρα της Μεσογείου, με έναν εκτυφλωτικό απέραντο ήλιο -που κάποιες φορές γίνεται επικίνδυνος- το αντηλιακό είναι απαραίτητο σε κάθε πρωινή μας έξοδο. 

Οι ζεστές αυτές ημέρες των καλοκαιρινών μηνών, απαιτούν και ανάλογη εμφάνιση, περισσότερο δροσερή και ίσως πιο χαλαρή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείπουμε την ωραία και περιποιημένη μας εικόνα και κυρίως αυτή των άκρων μας. Εκτός λοιπόν από τα όμορφα μας ρούχα και τα εντυπωσιακά μας σανδάλια, τα νύχια μας έχουν την τιμητική τους  αυτή την εποχή του χρόνου. Ζωηρά χρώματα, περίεργα σχέδια και εναλλαγές είναι οι λέξεις που αποτυπώνουν τα πειράματα που μπορούμε να κάνουμε στα νύχια μας. Μια ανανεωμένη και άκρως καλοκαιρινή σειρά, σαν αυτή της AVON, παραμένει πιστός μας φίλος, με καινούργιες ιδέες που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Βερνίκια γρήγορου στεγνώματος και μακράς διαρκείας είναι αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη και αυτό το καλοκαίρι, γιατί οι ρυθμοί στην πόλη είναι γρήγοροι και ο χρόνος στις διακοπές πολύτιμος.

Η AVON όμως δε σταματά να μας εκπλήσσει και να μας δίνει λύσεις τη στιγμή που τις έχουμε ανάγκη. Και το καλοκαίρι αυτό, εκτός των αντηλιακών και των νέων βερνικιών, μας ανανεώνει με γήινες και εξωτικές αποχρώσεις για τέλειο μακιγιάζ καθώς και με μοναδικά αρώματα που προσθέτουν τη σημαντικότερη πινελιά στις εμφανίσεις μας. Τις ημέρες του καλοκαιριού και όσον αφορά την προσωπική μας περιποίηση, όλα θέλουμε να γίνονται πιο γρήγορα, πιο εύκολα και προπάντων όσο το δυνατόν πιο απλά, κάνοντας τις στιγμές μας μαγικές. Δεν πρόκειται όμως για κάτι αδύνατο, γιατί όπως είδαμε με σύμμαχο την AVON όλα μοιάζουν κάτι περισσότερο από δυνατά…

Ιωάννα Σπανού

Share
Published by
Ιωάννα Σπανού