Categories: SPONSORED

To 3ο Athens Street Food Festival έρχεται και η Hellmann’s υπόσχεται να το κάνει μια αξέχαστη εμπειρία

Είναι κοινό μυστικό ότι οι Αθηναίοι εκτιμούν το καλό και ιδιαίτερο φαγητό, καθώς μοιάζουν πάντα ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέες και πρωτοποριακές γεύσεις. Είναι γνωστή επίσης και η αγάπη τους για το «φαγητό δρόμου», για τις λαχταριστές απολαύσεις που δεν είναι πια «ένοχες» ή «βρώμικες», αλλά έχουν αναβαθμιστεί απίστευτα στην πόλη μας προσφέροντας απεριόριστες επιλογές για όλα τα γούστα.

Πάνω εκεί ήρθε να κουμπώσει (κι αυτό ακριβώς  αποδεικνύεται κι από την επιτυχία του) το Athens Street Food Festival που επιστρέφει φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, μετά τις θριαμβευτικές παρουσίες του 2016 και του 2017 με περίπου 100.000 επισκέπτες να δίνουν το παρών. Έτσι και στη φετινή διοργάνωση για τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα (4-6, 11-13. 18-20/5), οι Αθηναίοι θα βρεθούν στη γιορτή του street food με σκοπό να γευτούν τις νέες γαστρονομικές απόψεις που έχουν να προσφέρουν οι «Σεφ του δρόμου».

Τα 3 πρώτα weekends του Μαΐου, λοιπόν, πάλι στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, οι κλασικές αξίες και οι νέες τάσεις του street food θα είναι παρούσες. Burgers σε διάφορες εκδοχές κι αποχρώσεις (indie, gourmet, minimal σε vegan, fish ή ακόμα και γλυκιές εκδοχές), πίτσες και hot dogs αλλά και νέοι «παίκτες» όπως το «τραβηχτό χοιρινό»/ “pulled pork” που έχει μπει πολύ γερά τις τελευταίες σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ σίγουρα για άλλη μια χρονιά θα κάνουμε μάθημα γεωγραφίας με «φαγητό δρόμου» απ’ όλον τον κόσμο: ΗΠΑ. Λατινική Αμερική, αλλά και διαφορετικής ευρωπαϊκής προέλευσης.

Φυσικά, η Hellmann’s δε θα μπορούσε να λείπει, ως παγκόσμιος στυλοβάτης της street food σκηνής…

Γιατί το καλό street food, όσο δημιουργικό κι ευφάνταστο και αν είναι, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τη συνοδεία των καλύτερων υλικών. Η Hellmann’s έχει προνοήσει και θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Athens Street Food Festival ως χορηγός, προσφέροντας τα εξαιρετικά της προϊόντα – αυτά που δίνουν στο κρέας την απογείωση που χρειάζεται με κάθε λογής σος ή προσφέρουν στις τηγανητές πατάτες τον πιο κλασικό τους συνοδοιπόρο. 

Οι νέες γευστικές προτάσεις που θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν από το κοινό θα έχουν και φέτος τη σφραγίδα της Hellmann’s, η οποία προσφέροντας προϊόντα που γίνονται με απλά και πραγματικά συστατικά, όπως είναι τα αβγά ελευθέρας βοσκής, έλαια πλούσια σε Ωμέγα-3, και τομάτες αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας, θα συνοδεύσει τα νέα γαστρονομικά επιτεύγματα του αθηναϊκού street food. 

Η απολαυστική μαγιονέζα, η υπέροχη κέτσαπ από ζουμερές τομάτες, η εξαιρετική μουστάρδα καθώς και τα πάντα ελκυστικά salad dressings της Hellmann’s περιμένουν για να μας δώσουν μία γευστική εμπειρία που ξεπερνάει τη φαντασία έχοντας σκοπό να κάνουν και το 3ο Athens Street Food Festival μια αξέχαστη εμπειρία.

3o Athens Street Food Festival με χορηγό τη Hellmann’s.
4-6, 11-13, 18-20/5 στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. (Πειραιώς κι Ερμού)

 

Γιώργος Τσίγκος

Share
Published by
Γιώργος Τσίγκος