Categories: SPONSORED

Andy Warhol x Eastpak IV: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα έργα ενός από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της Pop-Art

Με έμπνευση από τη ζωή και τα έργα ενός από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του 20ου αιώνα παγκοσμίως, η Eastpak παρουσιάζει την τέταρτη capsule συλλογή Andy Warhol. 

Η τελευταία συλλογή με τσάντες, σακίδια και εξοπλισμό ταξιδιού αποτίει φόρο τιμής στον άνθρωπο που με κάθε τρόπο υποστήριζε κι αναδείκνυε την ατομικότητα και συνεχίζει να εμπνέει και τη νέα γενιά. Όλα τα κομμάτια της συλλογής παραπέμπουν στη θρυλική κι αμέσως αναγνωρίσιμη πολύχρωμη κονσέρβα σούπας της Campbell® (1965), ως ένδειξη της ικανότητας του ανθρώπου να μεταμορφώσει κάτι κοινότυπο σε κάτι αναπάντεχα ξεχωριστό. 

PADDED PAK’R ORIGINAL 

Ο Andy Warhol ήταν μεγάλος fan της Eastpak και μάλιστα είχε αποθανατιστεί να κρατάει το μαύρο σακίδιο Padded Pak’r® σε πολλές περιστάσεις. Έτσι, λοιπόν, στο σακίδιο αποτυπώνεται ένα από τα χαρακτηριστικά σχέδια του καλλιτέχνη: η πολύχρωμη κονσέρβα σούπας της Campbell®.

Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: AW Carrot, AW Mint και το original AW Tomato και ολοκληρώνεται με την εσωτερική θήκη για laptop, την ανατομική πλάτη και ιμάντες ώμου. 

SPRINGER 

Το κλασικό τσαντάκι μέσης δίνει ένα extra twist στην capsule συλλογή. Διακοσμημένο με το ίδιο patern της πολύχρωμης κονσέρβας Campbell®. ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς.

Κατασκευασμένο από ειδικά διαμορφωμένο αδιάβροχο υλικό για να είναι παντός καιρού, όπως ακριβώς και η Eastpak. 

DUFFLE CAN 

Αποτελώντας μια ιδιαίτερα ρεαλιστική απεικόνιση της διάσημης πολύχρωμης κονσέρβας Campbell® (1965), το Duffel Can είναι το απόλυτο αφιέρωμα στον άνθρωπο που έδινε μορφή στα καθημερινά πράγματα.

Το ευέλικτο και ιδανικό σακίδιο για τις εξορμήσεις του ΣΚ παίρνει το σχήμα της διάσημης κονσέρβας, όπως διαμορφώθηκε από τον pop καλλιτέχνη. Διαθέτει ενιαίο χώρο αποθήκευσης, ανθεκτικές χειρολαβές και τσέπη στα πλαϊνά, που κλείνει με φερμουάρ. 

TRANVERZ (S-M-L) 

Αυτόν τον πρωτοποριακό και ανθεκτικό εξοπλισμό ταξιδιού που πας παντού μαζί του, δεν τον έχεις ξανασυναντήσει!

Διατίθεται σε 3 μεγέθη, από χειραποσκευή έως μεγάλη βαλίτσα στα 3 βασικιά χρώματα της συλλογής Eastpak x Andy Warhol IV: AW Carrot, AW Minty, and AW Tomato. 

PADDED PAK’R LIMITED EDITION 

Με μια αντισυμβατική δημιουργία προς τιμήν του ανθρώπου που φημίζεται για την παράβλεψη των κανόνων, το limited-edition δερμάτινο σακίδιο σε ασημί απόχρωση αντιστρέφει και φέρνει κυριολεκτικά το μέσα-εξώ της κονσέρβας του Warhol.

Αναδεικύνοντας το κουτί πίσω από την ετικέτα, το πραγματικό σχέδιο της Campbell® βρίσκεται στο εσωτερικό του σακιδίου, όπως και στο ξεχωριστό laundry bag που βγαίνει μαζί με αυτό. Οι premium ασημένιες λεπρομέρειες και η υπογραφή του καλλιτέχνη που διαγράφεται ανάγλυφα, ολοκληρώνουν αυτή την – υψηλών προδιαγραφών- δημιουργία. 

Η συλλογή Andy Warhol x Eastpak IV θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από 1η Ιουλίου. 

Σχετικά με την Eastpak

Από το 1952, η Eastpak δημιουργεί τσάντες που εμπνέουν τον κόσμο για την μετακίνησή του. Ξεκινώντας ως ένας κατασκευαστής στρατιωτικών τσαντών και σακιδίων για τον αμερικάνικο στρατό, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο brand για τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και κινούνται μέσα στην πόλη. Από το 2000, η Eastpak αποτελεί brand του χαρτοφυλακίου των διεθνών εμπορικών σημάτων της VF, με την ίδια δέσμευση προς την ποιότητα που έκανε την Eastpak διάσημη. Το brand συνεχίζει να διατηρεί αυτή την ποιότητα σε όλο το εύρος των μοντέρνων και λειτουργικών backpacks, τσαντών ώμου, ταξιδιωτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Δίνοντας στους ανθρώπους την ελευθερία να βιώσουν τον δικό τους κόσμο, όπως ποτέ άλλοτε. 

Σχετικά με το Ίδρυμα Andy Warhol για την Visual Arts, Inc.

Ως εξέχων Αμερικανός καλλιτέχνης του 20ου αιώνα, ο Andy Warhol προκάλεσε τον κόσμο να δει την τέχνη διαφορετικά. Από την ίδρυσή του το 1987, σύμφωνα με τη βούληση του ίδιου του καλλιτέχνη, το Ίδρυμα Andy Warhol έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους δωρητές σύγχρονης τέχνης στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας δωρίσει πάνω από 275.000.000 δολάρια σε επιχορηγήσεις που υποστηρίζουν τη δημιουργία, την παρουσίαση και την τεκμηρίωση των σύγχρονων εικαστικών τεχνών, μια προσέγγιση η οποία είναι κυρίως πειραματική, δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα ή είναι προκλητική ως προς τη φύση. 

Οι συνεχείς προσπάθειες του ιδρύματος για την προστασία και την ενίσχυση της δημιουργικής κληρονομιάς του ιδρυτή του διασφαλίζουν ότι το εφευρετικό, ελεύθερο πνεύμα του Warhol θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στις εικαστικές τέχνες για τις επόμενες γενιές. Τα έσοδα που προέρχονται από την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης, όπως στη συγκερκιμένη συνεργασία, αναδιανέμονται από το ίδρυμα σε μορφή επιχορηγήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.warholfoundation.org

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA