Categories: SPONSORED

Οι Μπάντες που ακούσαμε στο #cuttypaizei

Η βόλτα του #cuttypaizei είχε πολλές μουσικές εκπλήξεις για τους Urban Adventurers που αποφάσισαν να ακολουθήσουν  τις διαδρομές της πόλης, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο των ημερών.

Πρώτη στάση ήταν το Κουκάκι, όπου στα Dsl Studios στην Μπότσαρη Νότη, μας περίμεναν οι Swinging Cats. Όλοι μαζί κατακλύσαμε το studio για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε αξέχαστες επιτυχίες και διασκευές, όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρωωω…» και το «Χάλι Γκάλι».

Το συγκρότημα, με την μουσική χρονομηχανή  έδωσε τον ρυθμό για ένα exclusive live που εξελίχθηκε σε ένα πάρτυ με συμμετοχές από διάφορες μουσικές δεκαετίες!!!

 

 

Μια έκπληξη περίμενε όσους θέλησαν να «βολτάρουν» στα στενά της Θεσσαλονίκης· το θρυλικό συγκρότημα της πόλης, οι Xaxakes, μας περίμεναν με τα όργανα «παρά πόδα» για να εκτοξεύσουν τη διάθεση στα ύψη.

Με τον Γιάννη Νάστα στο τιμόνι, η μπάντα φρόντισε να γεμίσει τους «ταξιδιώτες» με ωραίες μελωδίες και καλή διάθεση!

 

Το θρυλικό studio ηχογραφήσεων «Dudu loft», όπου έχουν παίξει μουσικά τέρατα όπως ο Joe Cocker κι ο Santana, υπήρξε η επόμενη μουσική στάση του #cuttypaizei! Σε έναν χώρο που μοιάζει βγαλμένος από τζαζ αμερικάνικη ανάμνηση, μας περίμενε η Μόνικα καθισμένη στο πιάνο.

Ένα νέο κομμάτι, ένα παλιό – αλλά λατρεμένο –  και μια διασκευή Sinatra, έφταναν για να ολοκληρώσουν την ατμόσφαιρα.

 

 

Τελευταία μουσική επίσκεψη του #cuttypaizei ήταν στη γειτονιά του Ψυρρή. Μέσα από τη μαύρη πόρτα του «Urban Studios», μας περίμεναν οι Burger Project.

 

Ο ήχος τους κατάφερε να μας ταξιδέψει στο διάστημα, με ένα ψυχεδελικό αυτοσχεδιασμό που ενθουσίασε το κοινό και απογείωσε το κέφι!

Μαρία Νετζίπι

Share
Published by
Μαρία Νετζίπι