Categories: SPONSORED

Η νέα συλλογή της Staff Jeans σε προκαλεί να απελευθερωθείς!

Oι γκρίζες εικόνες του χειμώνα, τα σκούρα χρώματα και τα βαριά υφάσματα ανήκουν στο παρελθόν. Η ντουλάπα μας είναι πλέον γεμάτη με χρώμα κι έντονη καλοκαιρινή διάθεση και η Staff Jeans έρχεται με έναν αέρα ανανέωσης στις κρεμάστρες που περισσεύουν. Η νέα συλλογή της Staff με μότο το “Break Free” μας προκαλεί να βγούμε από τη  ζώνη «ασφαλείας» μας, να «σπάσουμε» τη ρουτίνα και τη μονοτονία και να ανανεωθούμε, φορώντας τα μοναδικά, καλοκαιρινά της κομμάτια. Αυτά είναι μερικά από τα break free outfit που θα σε κάνουν να διαφέρεις από τους υπόλοιπους, αυτό το σαββατοκύριακο στο νησί. 

Φέτος το καλοκαίρι δοκίμασε πιο ελαφριά υφάσματα, πολύχρωμα denim, παντελόνια σε boho style και «ξεβαμμένα» jean με χειροποίητα σκισίματα. Η Staff Jeans φέρνει, με τη νέα της συλλογή, κομμάτια σε μοντέρνες γραμμές και παντελόνια 100% made in Europe, δίνοντας πάντοτε βάση στην καλή ποιότητα και την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Αυτό το σαββατοκύριακο, βγες από το σπίτι, τόλμησε να φορέσεις εκείνο το έντονο μπλε outfit που μπήκε λίγες ώρες πριν στην ντουλάπα σου, διάλεξε έναν αγαπημένο, κοντινό προορισμό και ταξίδεψε ανανεωμένος, ελεύθερος και πανέτοιμος για νέες περιπέτειες.  

Για τις γυναίκες της παρέας αυτό το ΣΚ θα ξεχειλίζει από στιλ! Η Staff προτείνει pastel χρώματα, έντονα σκισίματα και edgy tops, ενώ για μια ξεχωριστή ολοήμερη εμφάνιση έχει στη συλλογή της «καμπάνες», κιμονό, σαλοπέτες και βερμούδες με πρωτότυπα patterns, υπέροχα υφάσματα και έντονα χρώματα. Τα κρόσσια και τα έντονα μοτίβα της Staff μετατρέπουν ένα συμβατικό ντύσιμο σε δυναμικό και άκρως μοντέρνο. 

Όσο για τα αγόρια της παρέας ήρθε η ώρα να τολμήσουν να ξεφύγουν από την «ασπρόμαυρη» καθημερινότητά τους και να δοκιμάσουν denim και μπλουζάκια σε έντονα χρώματα. Τα παντελόνια chino από ελαφριά υφάσματα και τα χαμηλοκάβαλα jeans είναι η τελευταία λέξη της μόδας και το σήμα κατατεθέν της αντισυμβατικής, καλοκαιρινής συλλογής της Staff. Οι πιο… κλασικοί άντρες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες μεσάτα πουκάμισα, μοντέρνα t- shirts και ανοιξιάτικα πανωφόρια με χειροποίητες επεξεργασίες και ξεβάμματα που δίνουν μια διαφορετική πινελιά στο #breakfree ντύσιμό τους. 

“Break Free” σημαίνει απελευθέρωση, σημαίνει ανατροπή, σημαίνει διαφυγή από τη ρουτίνα και ανανέωση. Μέσα από τη μόδα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια νέα περιπέτεια, αλλάζοντας τη διάθεση σου και τον τρόπο που σε βλέπουν οι γύρω σου. «Φόρεσε» την boho σου διάθεση και κάνε βόλτες όλη μέρα στο αγαπημένο σου νησί. Από το πρωινό μπάνιο στην παραλία μέχρι το βραδινό ποτό στο αγαπημένο σου μπαρ, η Staff Jeans γεμίζει την ντουλάπα σου με χρώμα και όρεξη για μια δημιουργική, δραστήρια, γεμάτη αισθησιασμό καθημερινότητα. Αυτό το weekend είναι αφιερωμένο στο επαναστατικό, πρωτοποριακό στιλ, στο ρίσκο, στην απελευθέρωση. Με το moto #breakfree η Staff Jeans μας προκαλεί για ακόμη μια φορά να απελευθερωθούμε από τη μονοτονία και οτιδήποτε μας «εγκλωβίζει» και να νιώσουμε τη χαρά της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, μέσα από τα staff outfit που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε μέσα από το στιλ μας! 

 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA