Categories: ΜΟΔΑFeatured

Σαπόρτ γκρηκ ντιζάινερς

Το Fashion Room Service είναι, με λίγα λόγια, μια (ακόμα) πρωτοποριακή ιδέα του παλαιότερου free press της Αθήνας, του περιοδικού ΟΖΟΝ: Έλληνες δημιουργοί ρούχων και αξεσουάρ που, για μια μέρα, παρουσιάζουν τις συλλογές τους o καθένας σε διαφορετικό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Για τα δυο τελευταία FRS επιλέχτηκε το Fresh Hotel, που πάντα μου αρέσει να λέω ότι δεν βρίσκεται στην καρδιά, αλλά στην κοιλιά της πόλης, και χθες, από το μεσημέρι και μετά, 31 ονόματα της πιο εναλλακτικής μόδας διακόσμησαν ισάριθμα δωμάτια με τις δημιουργίες τους.

Φαντάζομαι εννοείται ότι στο Fashion Room Service μπορούσες να βρεις τα πάντα: ρούχα από μικρά ανεξάρτητα labels (ναι, υπάρχουν μερικά!) με προσωπικές προτιμήσεις τα ΣΟΜΦ, ρούχα με τα εντελώς ξεχωριστά prints και cutouts, τα μίνιμαλ (και λίγο 90s) V Society, τα χειροποίητα γυαλιά Deep Shallow Exposition της Elisabeth Leau, τις δερμάτινες τσάντες Ippolito της Παυλίνας Παπαηλιοπούλου, τα vintage κοσμήματα Paul Sarz – και σταματάω, γιατί ο καθένας στις επιδείξεις /εκθέσεις έχει τα δικά του αγαπημένα.

Αν έλειπες από το χθεσινό FRS, έχασες και ένα πάρτι, φυσικά – παραδοσιακό κλείσιμο όλων των διοργανώσεων μόδας, και στη συγκεκριμένη περίπτωση και καλόγουστο! – επειδή όμως θα υπάρξει και επόμενη φορά, θα έχεις σίγουρα μια δεύτερη για φέτος ευκαιρία να δοκιμάσεις, να παραγγείλεις και να αγοράσεις ό,τι σου αρέσει από αυτή το διαφορετικό fashion show, αφού δεις τις φωτογραφίες του Popaganda.

Χρύσα Οικονομοπούλου

Share
Published by
Χρύσα Οικονομοπούλου