Categories: FOTORAMA

48 Ώρες Plisskën με το Sony Xperia M4 Aqua

To Plisskën Festival ήταν και φέτος μια πολύ όμορφη εμπειρία. Απολαύσαμε τους εξαιρετικούς μουσικούς και DJs που πέρασαν από τις τέσσερις σκηνές του, δροσιστήκαμε με κοκτέιλ και μπίρες, καθίσαμε στο αναπαυτικό lounge της Popaganda (όπου είδαμε μέχρι και τον τελικό του Champions League!), φάγαμε εξαιρετικό φαγητό στις καντίνες και τα food trucks, βγάλαμε πολλά videos και φωτογραφίες για να κρατήσουμε αυτές τις 48 ώρες για πάντα μαζί μας.

Πέρασα το φετινό μου Plisskën παρέα με το Sony Xperia M4 Aqua. Εκτός από τις super βραδινές φωτογραφίες που τράβηξα, τα νερά που άφοβα δρόσιζαν την κάθε σκηνή – εμμμ M4 Aqua δε λέγεται τυχαία –  ένα ακόμη δυνατό χαρακτηριστικό του ήταν η αντοχή της μπαταρίας του που κρατά μέχρι και 48 ώρες. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για ένα διήμερο φεστιβάλ σαν το Plissken! Για να μην έχεις κανένα άγχος για το «πού έχει πρίζα;», για να μη χάσεις κάποια σημαντική στιγμή που ήθελες να ανεβάσεις στο Instagram επειδή έχεις μονοψήφιο ποσοστό μπαταρίας, πολύ χειρότερα για να μην ψάχνεις απεγνωσμένα τους φίλους σου με σήματα καπνού επειδή έκλεισε η συσκευή σου. Το Plisskën ήταν η απόλυτη δοκιμασία για την αντοχή του αγαπημένου μου Sony. Ξεκίνησα με 100% μπαταρία και φουλ διάθεση από το σπίτι μου και, ναι., με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Όταν έπεσα κατάκοπη στο κρεβάτι μου, ξημερώματα Κυριακής, η ένδειξη ήταν ακόμα στο 61%. Δηλαδή, και τετραήμερο να γίνει το Plisskën, εγώ κινητό δεν αλλάζω.

#Sony #M4Aqua #ican

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη