Η techno σκηνή γιορτάζει στο Vice Versa

 Η Electric Pressure παρουσιάζει την Παρασκευή 24 Απριλίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους σκωτσέζους Clouds, τους οποίους θα συντροφεύσουν στα decks του Vice Versa, o άσωτος υιός της techno Christian Cambas και ο άκρως ανεβαστικός Echo Flex. Εμείς συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο Βασιλείου, a.k.a Echo Flex, ο οποίος μας είπε τα πάντα για το event, από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας αληθινός λάτρης της techno σκηνής. 

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την παραγωγή μουσικής; Ξεκίνησα τις μουσικές μου σπουδές στο πιάνο, όταν ήμουν μικρός, ενώ το 2004, κατά την διάρκεια των σπουδών μου στην Αγγλία, παρακολουθούσα κάποιες μουσικές σκηνές που με επηρέασαν. Ο μεγάλος μου αδελφός, το ’90, άκουγε και έπαιζε και εκείνος ηλεκτρονική μουσική, οπότε είχα ήδη αυτές τις επιρροές. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν μια κασέτα Techno ενός Άγγλου παραγωγού, που μου έδωσε ένας φίλος. Σε τι επίπεδο βρίσκεται η techno σκηνή στην Ελλάδα; Βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο,χάρη σε κάποιες- λίγες βέβαια- αλλά ικανές ομάδες που την κρατάνε σε υψηλά επίπεδα. Με σωστές επιλογές, θέληση, καλές συνεργασίες και σωστή οργάνωση θα υπάρξει και η ανάλογη εξέλιξη. Τι πρέπει να ξέρουμε για τους Clouds και τον Christian cambas; Οι Clouds είναι ένα νεαρό σκωτσέζικο δίδυμο,ο Calum Macleod και ο Liam Robertson, με δυνατή και ευρηματική techno και ο Christian Cambas είναι άλλο ένα εξαγώγιμο προϊόν για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται η Ελλάδα, έχοντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ένα δείγμα από την δική σου μουσική; 

Από που αντλείς τις μουσικές σου επιρροές; Από οτιδήποτε με συγκινεί. Ήχοι από την φύση, διάφοροι τόποι, ανθρώπους και συναισθήματα. Ποια είναι η «electric pressure»; Είναι μια νέα δισκογραφική εταιρία, η οποία κινείται κυρίως στο χώρο της Techno. Κυκλοφορούν ήδη οι πρώτες ψηφιακές παραγωγές,με την προοπτική μέχρι το φθινόπωρο να έχουμε έτοιμες και τις φυσικές σε βινύλιο και κασέτα. Ποιος δεν πρέπει να χάσει με τίποτα αυτό το event; Όσοι αγαπάνε πραγματικά την Techno μουσική.

 


 Παρασκευή 24 Απριλίου,  Clouds, Christian Cambas & Echo Flex, Vice Versa, Ευρυμέδοντος 3, είσοδος 8 ευρώ, 00:00

Όλγα Νικολαΐδου

Share
Published by
Όλγα Νικολαΐδου