Αυτό το Σάββατο το αθηναϊκό γκέτο θα ταρακουνήσει όλη τη Λέκκα

Το αθηναϊκό γκέτο κάνει κατάληψη το Σάββατο 9/1 στο Senza και αναμένεται να ταρακουνήσει όλο το δρόμο της Λέκκα στο Σύνταγμα. Ο ομάδα Not Sober Parties με τον March, τον Noisewise, τον Demar, τον Hardpan και τον καλεσμένο τους Kris Riot μας προσκαλούν σε μια hip hop βραδιά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πάρτι του εξωτερικού.

Ο March μου μίλησε για τα Athens Ghetto πάρτι, ενώ μου αποκάλυψε ποιο τραγούδι θα είναι εκείνο που θα μας ξεσηκώσει και θα μας κάνει να χορεύουμε στους δικούς του ρυθμού. 

Tι πρέπει να γνωρίζουμε για τα Not Sober Parties; Το όλο σκηνικό ξεκίνησε από την απόφαση που πήραμε με τον Μάνο Μακ να ονομάσουμε κάπως το back2back που κάναμε τα Σαββατόβραδα τότε στο Hoxton, έπειτα ακολούθησαν τα πιο “οργανωμένα” events που λάβαμε μέρος όπως στο Κ44 και σε κάποια fashion rooms του περιοδικού ΟΖΟΝ. Σιγά σιγά η κολεκτίβα άρχισε να μεγαλώνει με τη προσθήκη του Αποστόλη Τσαούση και του Demar και τα πάρτι πήραν κ αυτά άλλες διαστάσεις. Τέλος ακολούθησαν μέλη όπως ο Noisewise, ο Hardpan, ο Skaterboi και ο Dreams2beats και ολοκλήρωσαν το team βάζοντας ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πινελιά. Ποια είναι η δική σου ιστορία στο χώρο του djing; Εγώ ξεκίνησα ως ντροπαλό παιδάκι πριν περίπου 7 χρόνια στο Hoxton παίζοντας μεσημέρια jazz, trip-hop, classic rock, blues, indie μέχρι να έρθει ο βραδινός dj. Εκεί έμαθα τα βασικά και παράλληλα σημαντικά tips για το djing. Αργότερα τα μεσημέρια γίνανε βράδια και το Hoxton έγινε Κ44 και σε συνεργασία μ αυτό και τους ΥSP!WSY! και STFU parties δημιουργήσαμε δύο από τα πιο massive theme parties της Αθήνας. Το Neon party  και το Skins party.Έχοντας πλαισιώσει καλλιτέχνες όπως : Crim3s, Stooki Sound,Hucci, Modestep κ.α. και ωριμάζοντας μουσικά και όχι μόνο αποφάσισα μαζί με την ομάδα ότι πρέπει να κάνουμε ένα event το όποιο θα εξυπηρετεί καθαρά και μόνο τη μουσική που γουστάρουμε από κοινού και έτσι ήρθε το Athens Ghetto. Τι παίζει με τα «Athens Ghetto» παρτι;Τα Athens Ghetto ξεκίνησαν ως μικρά events βασισμένα κυρίως στα σετς του Demar, αργότερα που ολοκληρωθήκαμε και η παρέα έγινε πυρήνας αποφασίσαμε να ρισκάρουμε να μην είμαστε ακόμα ένα χιπ-χοπ πάρτι αλλά να κάνουμε κάτι ξεχωριστό με μουσικές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απ το εξωτερικό. Η ανταπόκριση που είχαμε είναι μια απ της μεγάλες μας χαρές όσο για τρέλα σκηνικά τι να σου πώ ; Δε θα ζήσεις σκηνές project X η κάτι παρόμοιο, το πιο τρελό είναι το συναίσθημα που μας κάνει να αγκαλιαζόμαστε μετά από κάθε event. Τι μουσική θα ακούσουμε το Σάββατο από εσάς; Όλες οι μουσικές που θα παιχτούν θα είναι around hip-hop / rap / trap.  Δύο λέξεις για τους djs που θα ανέβουν στα decks του Senza. Λοιπόν ξεκινάω απ τον μεγαλύτερο , Noisewise πρέπει να τον ακούσεις να παίζει oldchool. Demar μπορεί να απογειώσει το πάρτι όποια ώρα και να τον βάλεις. Hardpan πραγματικά έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα με τις μουσικές του και είναι και το άλλο μου μισό στα decks. Μαζί μας θα είναι και οι Kris Riot (δε χρειάζονται συστάσεις) και Grandbois ως καλεσμένοι στα decks. Ένα τραγούδι που θα ακούσουμε σίγουρα το Σάββατο; Vic Mensa – U Mad ft. Kanye West Και λίγη από τη μουσική σου; https://www.mixcloud.com/marchmarchmaister/athens-ghetto-closing-set-by-march-and-hardpan/ 

Όλγα Νικολαΐδου

Share
Published by
Όλγα Νικολαΐδου