Categories: ΠΟΛΗ

Πάνος Μανάρας: riding with CU

Ο Παναγιώτης Μανάρας κάνει BMX. Από τα 17 του έχει λάβει μέρος σε πάνω από 150 αγώνες και με το ποδήλατο του έχει ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη. Έχει φτιάξει μαζί με την παρέα του την bogiatiland, ένα DIY spot σ’ έναν ιδιωτικό χώρο με κατασκευές για να κάνουν BMX. Αυτό είναι το επάγγελμά του και όπως τα πιο πολλά επαγγέλματα, έτσι κι αυτό, έχει κάποιες (αυξημένες θα λέγαμε) επικοινωνιακές ανάγκες. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται το CU που τον βοηθάει να καλύπτει όλες του τις επικοινωνιακές ανάγκες.

Για να καταλάβετε πάνω κάτω τις ανάγκες του, μέσα σε ένα χρόνο κατανάλωσε 50 GB. Αν μπείτε στο instagram account του (@panosmanaras) θα καταλάβετε. Αφού το υλικό που ανεβάζει στα social media είναι τόσο σημαντικό για τον ίδιο και τη δουλειά του, το CU είπε να τον βοηθήσει και σε αυτό. Μετά από συζητήσεις μαζί του, με φωτογράφους, filmers, social media managers και health & safetyspecialists, η κατάληξη ήταν ένα ταξίδι, μια διαφορετική βόλτα στην Αθήνα, δύο video και 100 φωτογραφίες.

Ένα από τα projects του CU με τον Παναγιώτη ήταν ένα πενθήμερο ταξίδι στην Τήνο τον Ιούλιο. Οι φωτογραφίες απ αυτά που έκανε στην Τήνο ήταν τόσο εντυπωσιακές, που του αφιέρωσαν posts και sites του εξωτερικού.

Το “Movien” είναι το πιο πρόσφατό video που έκανε με το CU, στο οποίο μας δείχνει πώς βλέπει την Αθήνα. Αξίζει να το δει κάποιος για να καταλάβει ότι όλα είναι θέμα ματιάς. Το Ride BMX, το εμβληματικό Αμερικάνικο περιοδικό, τον ονόμασε «Greece’s secret street weapon” ενώ ο Daniel Dhers (5x Gold Medals στα X Games) πόσταρε ένα screenshot από το video για να ξεκινήσει τη μέρα του. Not too shabby λέμε εμείς.Ο Παναγιώτης θα επικοινωνεί με CU και τον επόμενο χρόνο. Την αύξηση θα την πάρει σε GB! Για να δεις την εξέλιξη αυτή της σχέσης ακολούθησε το @vodafonecu στο Instagram.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή