Categories: ΠΟΛΗ

Έτοιμοι για παιδικό Καρναβάλι; Πάμε Μετς!

Ο εξωραϊστικός, πολιτιστικός και αθλητικός σύλλογος «Άρδηττος» στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων «Ανοιχτά Σχολεία» σας προσκαλεί στο δεύτερο Παιδικό Καρναβάλι του Μετς! Το «Παιδικό Καρναβάλι του Μετς», μετά την επιτυχία που σημείωσε την περσινή χρονιά, έχει πλέον μετατραπεί σε θεσμό της περιοχής για παιδιά και γονείς και υπόσχεται να δώσει φωνή, χρώμα και μοναδική καρναβαλική διάθεση στα γραφικά στενά του Μετς.

Για την διοργάνωση του πρώτου παιδικού καρναβαλιού, τα παιδιά του 13ου Δημοτικού Σχολείου, συμμετείχαν σε εικαστικά εργαστήρια στα οποία κατασκεύασαν μόνα τους τα άρματα και τις στολές τους, τα οποία και συνόδευσαν στην παρέλαση.

Φέτος, χάρη στην υποστήριξη του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία το καρναβάλι μεγαλώνει και προσκαλεί όλα τα παιδιά της γειτονιάς που περιβάλλει το 13ο Δημοτικό Ανοιχτό Σχολείο να συμμετέχουν στη διοργάνωση και υλοποίηση του. Με το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία, 25 σχολικά κτήρια της Αθήνας τις απογευματινές ώρες και τα σαββατοκύριακα μετατρέπονται σε χώρο δημιουργίας για όλους με δράσεις πολιτισμού, εκπαίδευσης, τεχνολογίας, άθλησης και ψυχαγωγίας. Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 5 και 12 Φεβρουαρίου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (Στίλπωνος 18). Αναλυτικά:

5 Φεβρουαρίου
Εργαστήρι 1: 11.00πμ Κεντρικός Καρνάβαλος
Εργαστήρι 2: 12.00πμ Άρμα Καρνάβαλου

12 Φεβρουαρίου
Εργαστήρι 3: 11.00πμ Στολές και Καρνάβαλος
*Τα παιδιά παρακαλούνται να έχουν μαζί τους μία ομπρέλα η οποία θα γίνει μέρος της στολής.
Εργαστήρι 4: 12.00πμ Κατασκευή Μάσκας

Για δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος «Ανοιχτά Σχολεία» www.athensopenschools.gr ή να καλέσουν στο 210 5277089.
Το «Παιδικό Καρναβάλι του Μετς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρες 11.30πμ – 14.00μμ και τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της Χαρβούρη και θα καταλήξει στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Ανοιχτού Σχολείου Αθηνών. Υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία, μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA