O Chris Kontos και οι Molly//Bolt μας καλούν στο Athens DJs for Athens Pride

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δέκα DJs της Αθήνας και τρεις Λονδρέζοι performers, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο πάρτι, που -όπως μας αποκαλύπτουν οι ίδιοι- θα είναι ένα από τα καλύτερα event της χρονιάς. Οι Chris Kontos, Bad Spencer, The dreamer, Roi Talmor, Molly//Bolt, Blyeworks, Photoharrie, S-For-Sugar και A man to pet and the pet food boyz μας προσκαλούν στο Ρομάντσο, αύριο, Παρασκευή 20/3, μισή ώρα μετά τις 10 για να ενισχύσουμε, με το αντίτιμο των 5 Ευρώ, το φετινό Αthens Pride. DJs και performers συμμετέχουν αφιλοκερδώς και μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με δυνατούς ήχους και ασταμάτητο χορό.  

Λίγες ώρες πριν το πολυαναμενόμενο party συναντήσαμε την «Μolly Bolt», Ένα party girl με τρία πρόσωπα και τον Chris Konto, έναν βέρο Αθηναίο DJ, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το αποψινό event. 

Γιατί «Μolly Βolt»; Η Molly αποτελεί τον κεντρικό χαρακτήρα του βιβλίου «Rubyfruit Jungle» της Rita Mae Brown, ένα από τα σημαντικά έργα της λεσβιακής λογοτεχνίας των ’70s. Επιθυμούσαμε τη δημιουργία μιας περσόνας με ονοματεπώνυμο, ενός alter ego που θα εκφράζει και τις τρεις μας. H Molly διοργανώνει “ιδιαίτερα” mobile parties με διαφορετικές θεματικές, με έμφαση στην καλή χορευτική μουσική και την αισθητική. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι ήχοι της Molly; Χορευτική ηλεκτρονική, pop, nudisco, italo. Εξαρτάται πάντα από τη διάθεση, την ώρα και το χώρο. Δώστε μας μια ιδέα! 

Τι σημαίνει για τη Molly και την ομάδα της η συμμετοχή στο Αthens DJs for Αthens Pride; Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε σε κάτι που υποστηρίζει την LGΒTQ κοινότητα και σε οτιδήποτε προωθεί την αποδοχή της διαφορετικότητας. Μας εκφράζει και σαν μέσο και σαν σκοπός. Θα είναι ένα από τα καλύτερα event της χρονιάς! Ποιος δεν πρέπει να το χάσει με τίποτα; Ο Άδωνις, ο Άνθιμος και η Λουκά φυσικά!

Φ: Ανδρέας Σιμόπουλος

Ποιος κρύβεται πίσω από το όνομα «Chris Kontos»; Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μουσική από την εφηβεία του, πρώτα σαν ακροατής και έπειτα σαν δισκοθέτης. Αναζητώ συνεχώς περίεργους και σπάνιους δίσκους, ενώ ταξιδεύω συχνά και παίζω μουσική από το Λος Άντζελες ως την Μόσχα. Τι θα ακούσουμε από εσένα απόψε; Μου αρέσει να μπλέκω το house με την disco. Δώσε μας ένα μικρό δείγμα. 

 Γιατί συμμετέχεις στο party; Επειδή είναι για καλό σκοπό φυσικά! Θέλω να κάνω τον κόσμο να χορέψει απόψε. Ποιο τραγούδι θα παίξεις και θα γίνει χαμός; Το νέο αγαπημένο μου, τo Dance Abilities των Marvin and Guy.


Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας – Athens Pride είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντική εργασία. Μέσω της διοργάνωσης του δημόσιου ετήσιου Φεστιβάλ και άλλων δράσεων προβάλλει την ύπαρξη και προωθεί την αποδοχή των λεσβιών, γκέι, αμφί και τρανς (LGBT) ατόμων, καταπολεμά τη διάκριση και τη σιωπή και διεκδικεί τα δικαιώματά τους.

Όλγα Νικολαΐδου

Share
Published by
Όλγα Νικολαΐδου