Categories: ΠΟΛΗ

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.

Το Πάσχα έρχεται, η άνοιξη πλησιάζει και το Meet Market είναι εδώ στις 4 και 5 Απριλίου στην αγαπημένη μας Τεχνόπολις. Η αίθουσα Μηχανουργίο και ο εξωτερικός χώρος θα γεμίσουν με 120+ πάγκους με τους αγαπημένους σας εκθέτες και νέες συμμετοχές, πολύ μουσική, παιχνίδια για τα παιδιά απο τις ομάδες Πυγολαμπίδες, Πανηγυράκι & Babyfeat – και φυσικά όλους εσάς!

Ελάτε για τα πασχαλινά δώρα, ή απλώς για βόλτα, για ενα καφέ στον ήλιο ή ενα σνακ με φίλους και μη ξεχάσετε να περάσετε από το κεντρικό να παίξετε το παιχνίδι μας για να κερδίσετε πολλά δώρα εντελώς δωρεάν και…..να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πασχαλινά αυγά που έχουμε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία στη Τεχνόπολη για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα δώρα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

www.themeetmarket.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA