ΠΟΛΗ

Marika Hybrid Space: Ένα χώρος που αλλάζει συνεχώς

Το @marika_hybridspace βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και παρότι δεν θέλει να προσδιορίζεται ως κάτι συγκεκριμένο, είναι ουσιαστικά όπως υπαγορεύει και η ονομασία του, ένας υβριδικός χώρος.

Στα 27 του τετραγωνικά φιλοξενεί και αλληλεπιδρά με εγχώριους και international καλλιτέχνες, φτιάχνει τα δικά του cocktails, όλα συνοδευμένα από την Ευτέρπη, την μούσα της μουσικής, και στα self made decks του ακούγονται καθημερινά οι πιο contemporary DJs της πόλης.

Οι επικεφαλίδες της δραστηριότητας του @marika_hybridspace είναι οι τέχνες, το καθαρό ποτό, η “χύμα” άποψη, το αυθόρμητο χωρίς ταμπέλες, φύλα και σύνορα, η DIY φιλοσοφία, το παρόν, το pre – club fantasy, το φρέσκο και η street περπατημένη, μιας και τα τραπέζια του φιλοξενούν αυτούς που έχουν καραμέλα το Street Life των Crusaders.

Η ομάδα του @marika_hybridspace, συντονίζει εβδομαδιαία pop up shows κάθε φορά και με διαφορετικό καλλιτέχνη, συστήνοντας στο Αθηναικο κοινό εικαστικούς, φωτογράφους, ζωγράφους, thrifters, μουσικούς, χωρίς το μονόπρακτο μιας gallery, ενός ακόμα bar η bazaar.

Το MARIKA HYBRID SPACE αντλεί έμπνευση από μια θεματική της συλλογής ταινιών του ANDY WARHOL, οι οποίες γυρίστηκαν στο FACTORY το 1964 και συντονίζει μια σειρά ομαδικών εκθέσεων στον χώρο του την περίοδο των Χριστουγέννων :

*Κάθε ημέρα ξεκινώντας από τη Δευτέρα 19/12 έως και τα Χριστούγεννα, θα πραγματοποιούνται ομαδικές εκθέσεις, εικαστικών, ζωγράφων και φωτογράφων.

* Το ποστερ της βραδιάς και τα γραφιστικά επιμελούνται η ID MANAGER του MARIKA HYBRID SPACE Ηλιάνα Αλεξάνδρου και ο φωτογράφος Στέφανος Οικονομάκης.

*Κάθε ημέρα θα εκθέτουν από 2 έως 4 καλλιτέχνες, ανάλογα με τον όγκο του υλικού που θέλουν να παρουσιάσουν.

*Το curation της κάθε ημέρας θα αναλάβει ο καλλιτέχνης που θα εκθέτει με τον/τους παρτενέρ σε συντονισμό με το MARIKA HYBRID SPACE.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στην ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων. 


NOT ANOTHER ORDINARY SPACE

NO RULES 
NO GENDER 
NO LAWS

ALL IS LOVED

SINCE 2018

MARIKA HYBRID SPACE
ΠΑΛΛΑΔΟΣ 4, ΨΥΡΡΗ, 10554
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6946371473

Mail: marikatarts@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/marika_hybridspace/?hl=el
Facebook: https://www.facebook.com/marikahybridspace
Tik Tok : MARIKA HYBRID SPACE

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA