ΠΟΛΗ

Διάλεξε και συ ένα (ερωτικό) τραγούδι για τη Longing Disco, στο μπαρ του ΕΜΣΤ

«Ερωτευτήκατε ποτέ κάποιο άτομο που δεν έπρεπε να ερωτευτείτε; Διαλυθήκατε ποτέ από έρωτα, να μην ξέρετε τι να κάνετε και να παίζετε τον ίδιο δίσκο ξανά και ξανά;». Έτσι ξεκινάει το κάλεσμα, ώστε το τραγούδι που σημάδεψε τον έρωτά σας και η ιστορία της ερωτικής σας απογοήτευσης να γίνουν μέρος της Longing Disco: μιας μοναδικής εκδήλωσης την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του MODERN LOVE Festival, στο μπαρ του ΕΜΣΤ.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις τον πόνο σου, να στείλεις κρυφό ή φανερό message όπου θες ή απλά να βοηθήσεις κι άλλες καρδιές να λιώσουν όπως η δική σου. Τα τραγούδια που σου ξυπνούν τις πιο δυνατές ερωτικές αναμνήσεις και τις πιο «καυτές» ή έντονα συναισθηματικές ιστορίες που συνδέονται με αυτές μπορούν να πετάξουν τώρα και σε άλλες αγκαλιές, να γίνουν και σε αυτές καταφύγια και ασφαλή λιμάνια. Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε τραγούδι της Longing Disco έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζητούν ανώνυμα το τραγούδι που συνδέεται περισσότερο με προσωπικές τους ιστορίες που εξιστορούν σχέσεις στα ουράνια, ειδύλλια με τραγική κατάληξη, ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς αποχωρισμούς, απώλειες, ελπίδες και όνειρα.

Τα τραγούδια που θα διαλέξουμε θα παίζονται στο μπαρ του ΕΜΣΤ όλες τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ MODERN LOVE, ενώ αυτή την Παρασκευή στις 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν κεντρική θέση στη Longing Disco, μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου.

Και τώρα το καλό:

Για να συμμετάσχετε στη Longing Disco, υποβάλετε το ερωτικό τραγούδι σας εδώ.

Όλες οι υποβολές θα παραμείνουν ανώνυμες, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας για ένα τραγούδι ακόμα κι αν δεν παραστείτε στην εκδήλωση.

Longing Disco στο μπαρ του ΕΜΣΤ
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, 22:30 – 01:30
Είσοδος ελεύθερη
Δημήτρης Πάντσος

Share
Published by
Δημήτρης Πάντσος