Categories: ΠΟΛΗ

Η λίστα της ημέρας (14/02/14)

ΠΑΡΤΙ: Trash and Strass Love and Glitter Party στο Bios

Για άλλη μια φορά μέσα από χρυσόσκονες, έρωτες και πούπουλα ξεπετάγονται ο Τέρης Χρυσός, η Μadonna, ο Μichael Jackson, ο Πασχάλης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Πέπη Τσεσμελή και όλες οι προσωπικότητες που επηρέασαν το στυλ δεκαετιών, σε ένα πάρτι χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Η Trash n’ Strass team παρουσιάζει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο bios το πιο καψουρό-trash πάρτι εμπνευσμένο από την cult και trash κουλτούρα των 80s. Από τα κλασικά θέματα της χρυσής εποχής της ντίσκο και τον παροξυσμό της ελληνικής ποπ της δεκαετίας του 80 και του 90, μέχρι την ψυχεδέλεια των ελληνικών 60s. Η Marla V και η Lego υπόσχονται ένα βράδυ χωρίς ενοχές και όρια για τα θρυλικά τραγούδια που στιγμάτισαν την εφηβεία μας και που όλοι αγαπάμε να μισούμε!

Bios Πειραιώς 84 Αθήνα
Τηλ: 2103425335
23.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΗΧΟΣ: Lia Hide live στο School Pizza Bar

H Lia Hide θα μας αφιερώσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια του έρωτα, στις 14/2, στο School Pizza Bar, στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης.Με θεματικά μπουκετάκια τραγουδιών, θα ξυπνήσουμε τις ερωτικές μελωδίες, απο την δεκαετία του ’60, μέχρι και σήμερα! H τραγουδίστρια Lia Hide, μας συστήθηκε πρίν απο χρόνια με τους Influence, A dog named Rodriquez, Robin Skouteris και Dimitris Kritikos (DJMCD), και άλλους, σε αγαπημένα electronica διαμαντάκια,και τώρα, με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο “Home”, σε κυκλοφορία απο την ΕΜΙ, ως τραγουδοποιός/παραγωγός/στιχουργός πλέον, γράφει καινούρια σελίδα, στο μουσικό ημερολόγιο της πόλης. Για την πολύ ιδιαίτερη αυτή βραδιά, στα decks θα είναι o Dimitris Kritikos.

School Pizza Bar Πλατεία Αγ. Ειρήνης 8 Μοναστηράκι
Τηλ:  210325 1444
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Anti Valentine Party στο Zaf Cafe Bar

Ένας χοντρός νάνος με ένα τόξο και ένα βέλος είναι πολύ τρομακτικός!Anti Valentine Party! Στα decks Vasilis Vafris.

Zaf Cafe-Bar
Tηλ: 210323 6711
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Ι Bake Your Party II στο Six D.o.g.s

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη… μπουκιά; Ναι! Στις 14 Φεβρουαρίου, το I Bake Your Pardon εμπνέεται από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά love stories όλων των εποχών και σερβίρει την πλέον απολαυστική και γλυκιά εκδοχή τους σε bite-size μέγεθος, στο The Bar του six d.o.g.s. Έτσι, το Dracula, η Casablanca, το Notting Hill και άλλες τρεις ιστορίες-γεύσεις, θα αναζητήσουν μία στάλα αγάπης και θα βρουν το ταίρι τους στα ξεχωριστά και μυστηριώδη cocktail του Μάριου Ηλιόπουλου, βγαλμένα από το shaker αποκλειστικά για το I Bake Your Party. Υπό τον ήχο των μουσικών επιλογών του Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα για ένα και μοναδικό βράδυ, ενώ για όσους βρεθούν εκεί δεν υπάρχει αμφιβολία: το party end θα είναι happy και σίγουρα (το πιο) γλυκό!

Six D.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα
Τηλ: 210 3210510
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 

ΠΑΡΤΙ: PIXI Valentine’s Party στο PIXI Χορευτικές μουσικές και ωραία διάθεση. Στα decks οι MadeofSounds, Rovis Brothers και Stelios Ioannou.

PIXI Ευμολπιδών 11, Γκάζι
Τηλ: 2103423751
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 8 E με ποτό. 


HΧΟΣ: Monsieur Minimal Full Band Live στο Six D.o.g.s

O Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Monsieur Mon Amour και σαν γνήσιος τροβαδούρος του έρωτα μας καλεί στο gig space του six d.o.g.s για ένα full band live ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.H μουσική του Monsieur Minimal χαρακτηρίζεται από indie pop, uplifting στοιχεία, πινελιές electronica και ταξιδιάρικες μελωδίες. Με 3 πολυ πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό του, με άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού και έντονη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlists, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία 7 χρόνια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του pop estet.Το πιο πρόσφατο single του με τίτλο “Summer Lovers”, με ξεκάθαρες 80’s romance επιρροές, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον Ιούνιο του 2013 και αποτελεί προάγγελο για τα επόμενα μουσικά του βήματα, απ’ τα οποία θα πάρουμε γεύση στο six d.o.g.s, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Six D.o.g.s  Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα

Τηλ: 210 3210510
21.00 μ.μ.
Είσοδος: 7 Ε

HXOΣ: Μιχάλης Ρακιντζής- ReBirth στο Gagarin 205

O Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει στο Gagarin205 για μια ακόμα μεγάλη συναυλία, με τον πιο δυναμικό ήχο της Ελληνικής σκηνής να “χρωματίζει” αγαπημένα και καινούργια του τραγούδια. Το Hardstyle είναι η μουσική που εξελίσσεται ραγδαία, κερδίζοντας τη νεολαία σε όλο τον κόσμο αλλά και τον Μιχάλη που θα μας το παρουσιάσει τη βραδιά της Παρασκευής, 14 Φλεβάρη. [Μπείτε στο facebook της Popaganda και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το live]

Gagarin 205  Λιοσίων 205, Αθήνα Τηλ: 215540 0888
21.00  μ.μ.
Eισιτήρια: 8€ προπώληση, 10€ ταμείο
Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, Τηλ.: 2103643700) Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου & viva.gr

ΠΑΡΤΙ: Gotham στο Second Skin Club

Την Παρασκευή 14 Φλεβάρη, οι DJs Georges L, Σταμάτης Γρίσπος και Κώστας Γεωργιόπουλος αναλαμβάνουν τα decks του Second Skin για να σας ξεναγήσουν στα σκοτεινά σοκάκια και στις κρυφές γωνιές της νύχτας του Gotham.Οι ατμοσφαιρικοί Ethereal & Neofolk ήχοι θα δώσουν σταδιακά τη θέση τους στο Ρυθμό και τις εξάρσεις του Darkwave, Post Punk & Gothic Rock σε ένα ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Στα decks: Georges L., Stamatis Grispos & Kostas Georgiopoulos.

Second Skin Club Πλ. Αγ. Αναργύρων (Ψυρρή)
Τηλ: 6937 838408
24.00 μ.μ.
Είσοδος: €5 μαζί με μπύρα/κρασί/energy drink

HXOΣ: Κουαρτέτο εγχόρδων Τετρακτύς στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Το κουαρτέτο με το πυθαγόρειας έμπνευσης όνομα Τετρακτύς εξελίσσεται σταθερά σε ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα ελληνικά σύνολα μουσικής δωματίου. Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Rising Stars, με εμφανίσεις σε πολλές σημαντικές αίθουσες, ενώ το ρεπερτόριό του καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα του 20ού και 21ου αιώνα. Από αυτή την περίοδο αντλεί και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης συναυλίας. Το τρίτο κουαρτέτο του σπουδαίου Ρώσου συνθέτη Dmitri Shostakovich, έργο σε πέντε μέρη, έμελλε να έχει ανάλογη μοίρα με την 9η Συμφωνία του, έργο 70. Στο ζοφερό περιβάλλον του Ψυχρού Πολέμου θεωρήθηκε αταίριαστο με τις επιταγές της Σοβιετικής εξουσίας, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι δημόσιες εκτελέσεις του λίγο μετά την πρεμιέρα του. Ο Πασκάλ Ντυσαπέν,στο τρίτο κουαρτέτο του, σε τρία μέρη, παρουσιάζεται μια πιο κλασική γραφή με περιορισμένη χρήση μικροτονικών διαστημάτων και γκλισσάντι, μια λιτότητα που συνδέεται ενδεχομένως με την πιο αφηρημένη συμμετρική οργάνωση του έργου. Το Fragmente-Stille, an Diotima (1979) σηματοδότησε μια καμπή στο έργο του μεγάλου συνθέτη Luigi Nono. Στη θέση της έντονης γραφής και του ανοιχτά επαναστατικού περιεχομένου, το κουαρτέτο εξέπληξε με την εύθραυστη εσωτερικότητα, τη θραυσματική δομή, το παίξιμο στα όρια της σιωπής.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα
Τηλ: 210900 5 800
21.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 18 € Μειωμ. 10 € | Άνεργοι 5 €

ΠΑΡΤΙ: Chemical Circus Presents Anti Valentine’s Ball στο DeathDisco Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Death Disco οι Chemical Circus σε συνεργασία με τους Dr. D., Fanis S. και Pan Atreides, διοργανώνουν με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μια βραδιά διαφορετική από τα Valentine’s Parties που έχετε δει μέχρι τώρα!!! Όπως πάντα να περιμένετε τις καλύτερες και πιο δυνατές επιλογές από Industrial, EBM, TBM, Aggrotech, Dubstep κ.λπ.

DeathDisco Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 5Ε μαζί με μπύρα/κρασί/Redbull

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Δύστηνος Έγκειμαι Πόθω στο ΒΟΟ! Cafe Bar Oι Εκδόσεις Vakxikon.gr γιορτάζουν την κυκλοφορία της ανθολογίας ερωτικής ποίησης Δύστηνος Έγκειμαι Πόθω, σε ανθολόγηση – μετάφραση Γιώργου Μπλάνα, με ένα valentine’s party στο BOO! cafe bar (Σαρρή 21, Ψυρρή), μετά τις 22.00. Από την Σαπφώ στον Μπιλχάνα, από την Κριστίν ντε Πιζάν στον Ουίλιαμ Σαίξπηρ, από τον Κομπαγιάσι Ίσσα στον Έζρα Πάουντ κι από τον Τριστάν Τζαρά στον Γκρέγκορυ Κόρσο.  Θα διατίθεται η έκδοση με… έκπτωση. Dj set: Vaggelis Farfarelos.

Βοο! Cafe Bar Σαρρή 21 Ψυρρή
Τηλ: 210325 5542
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Ντέρτι Σάουντζ &Λόβ Μπάλλαντζ στο Kreuzberg Urban Culture Bar

Μια βραδιά γεμάτη αγάπη… Μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα… Πόνος, Ντέρτι και Καημός… Στα decks: PlayMo’Jim , με τα πιο ερωτικά χιτ όλων των εποχών…

Kreuzberg Urban Culture Bar Πλαταιών 36 Κεραμεικός
Τηλ: 2103411615
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Shut The Fuck Up! present Zomboy (UK)

Η ομάδα των STFU λίγο πριν τον εορτασμό των 4ων χρόνων της, επιστρέφει για ένα ακόμα massive party με τον Βρετανό αστέρα της NSD Records, ZOMBOY. Στο πλευρό του τα μέλη της ομάδας Postriper,Yaz, MNDL , Tsaros και Pasquale. 

TΩΡΑ Κ44 Κωνσταντινουπόλεως 44 Γκάζι
Τηλ: 2103423560
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 6E και μπύρα μέχρι τις 00:30 , 8Ε και μπύρα μετά τις 00:30 

Άνη Ορφανίδου

Share
Published by
Άνη Ορφανίδου