Categories: FeaturedΠΟΛΗ

«Κατάληψη» στο ξενοδοχείο Πίνδαρος από το Six d.o.g.s για ένα πρωτότυπο μουσικό πείραμα

Πίνδαρος

Σήμερα, Πέμπτη 27/2 τα άδεια δωμάτια του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Πίνδαρος (Σοφοκλέους 24) θα αποκτήσουν ξανά ενοίκους. Η ομάδα του Six D.O.G.S. φεύγει για μία ακόμη φορά από την Αβραμιώτου και διοργανώνει το Fresh Music #1, ένα event που θα καλύψει όλα τα γούστα.

Στις 8 μμ λοιπόν, οι μπάντες των 17 δωματίων του ξενοδοχείου θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα και για ακριβώς μία ώρα θα παίζουν για όλους τους ξεχωριστούς ήχους τους. Το φάσμα είναι ευρύ και οι επιλογές πολλές καθώς ο κάθε «ένοικος» έχει κάτι διαφορετικό να μας παίξει. Το κάθε δωμάτιο θα επιφυλάσσει και από μία μουσική έκπληξη για να ικανοποιήσει την κάθε όρεξη. Θα μπορείς να πετύχεις δωμάτιο με funk ήχους, με electro sets, άλλα περισσότερο σκοτεινά με punk- metal αισθητική ή progressive heavy rock.

Όπως και οι μουσικές έτσι και τα δωμάτια, ποικίλλουν. Δωμάτια χωρίς παράθυρα για να στηθούν ανάλογα ορχηστρικά, σκοτεινά live, δωμάτια με θέα για ποπ ήχους, που καταλαμβάνουν από τον πρώτο έως τον τρίτο όροφο. Θα μπορείς να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο ή να περιφέρεσαι από δωμάτιο σε δωμάτιο για ένα δικής σου επιλογής medley. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή απλώς να στέκεσαι στους διαδρόμους και να μιξάρεις τα διαφορετικά είδη που θα ακούγονται την ίδια στιγμή. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

Ένα πείραμα με τον χρόνο και τη μουσική, ένας χώρος που ξαναπαίρνει ξεκάθαρα ζωή με 17 αγαπημένες μπάντες και όλους εμάς που θα το πλαισιώσουμε για ένα μοναδικό μουσικό 60λεπτο event. Το μουσικό “παραλήρημα” βέβαια δεν σταματάει εδώ. Όταν ο δείκτης των ρολογιών –που θα είναι συγχρονισμένα και θα βρίσκονται σε κάθε δωμάτιο- δείξει 9 θα γίνει η ταυτόχρονη λήξη των live performances και θα μεταφερθούμε στη γειτονική ταράτσα του Fresh Hotel (Σοφοκλέους 26) για ένα after- party με DJ sets στο “Air Lounge” bar ενώ στη διπλανή πισίνα μισή ώρα αργότερα θα έχουμε και Secret Live.

*Οι πόρτες του ξενοδοχείου θα ανοίξουν στις 7 μμ ενώ τα live θα πραγματοποιηθούν αυστηρά μεταξύ 8-9 μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sixdogs.gr/event/1531

Λήδα Αδαμάκη - Τράντου

Share
Published by
Λήδα Αδαμάκη - Τράντου