Categories: ATHENS COCKTAILS

Frater & Soror Presents “Gakusei Kai” Cocktail

Στην Πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι ήρθε να προστεθεί και να κάνει τη διαφορά το Frater & Soror. Το όνομα του βγαίνει από τις λέξεις “Fraternity” και “Sorority”, δηλαδή μια αδελφότητα για αγόρια και για κορίτσια. Η ομάδα των Theory Bar & More, The Clumshies και Odori Vermuteria Di Atene έκανε και πάλι το θαύμα της.

Το Frater & Soror χαρακτηρίζεται και ως «τζιντονερία» εξαιτίας των διάφορων παραλλαγών τζιν τόνικ που μπορείτε να βρείτε στον κατάλογό του από premium τζιν και τόνικ γενικότερα.

Εκεί θα βρείτε και κλασικά κοκτέιλ με τζιν και όχι μόνο, παρουσιασμένα με ένα ιδιαίτερο ύφος. Ακόμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το δικό τους Americano, καθώς και παραλλαγές Spritz όπως αυτή με τη σανγκρία.  

Στον χώρο υπάρχει φυσικά και το μυστικιστικό ΦΒΚ, εμπνευσμένο από τα αγγλοσαξονικά πανεπιστήμια και τις αδελφότητες. Το ΦΒΚ είναι ένας χώρος στο υπόγειο που μπορείς να τον κλείσεις ολόκληρο ή να κάνεις μια πριβέ κράτηση. 

Την ανοιχτή σε θέα κουζίνα επιμελείται ο σεφ Δήμος Μπαλόπουλος. Το μαγαζί λειτουργεί από τις 10.00 το πρωί έως τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας συνοδεύοντάς το με ένα από τα προσεγμένα πιάτα του καταλόγου.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και να τα γευτείτε είτε στον εσωτερικό του χώρο με vintage αισθητική είτε στα τραπεζάκια στη δροσερή πλατεία με άρωμα παλιάς Αθήνας.

Το cocktail μας παρουσίασε ο Barman Δημήτρης Καραγκιoζόπουλος.

Gakusei Kai Cocktail

Συνταγή:

50ml Bombay

25ml Geishas Cordial

Top Up Tonic Water

Kaffir Lime Leaves

Frater & Soror, Αμύντα 6, Αθήνα. Τηλ: 210 7213720 Facebook https://www.facebook.com/Frater-Soror-2199775273620674/
Athens Cocktails
Bar Supply – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars Facebook: https://www.facebook.com/barsupply.gr
POPAGANDA