ΕΞΟΔΟΣ

Το Schweppes δίνει χαρακτήρα στο ελληνικό καλοκαίρι!

Φέτος, το Schweppes υποδέχθηκε το καλοκαίρι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Μέσα από ένα διαγωνισμό «με χαρακτήρα», οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για τα μοναδικά Schweppes summer parties και να απολαύσουν δροσερά cocktails στο πλωτό Schweppes bar στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να επιλέξουν ανάμεσα στο τέλειο party το ηλιοβασίλεμα ή το βράδυ.

Από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου – με δύο καλοκαιρινά parties κάθε μέρα – εκατοντάδες τυχεροί νικητές βίωσαν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης για δύο στην Μαρίνα Αλίμου.

Βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο party «με χαρακτήρα» είναι τα γευστικά cocktails και ποτά. Έτσι, λοιπόν, πρωταγωνιστές των parties ήταν all time classic ποτά και αγαπημένα, καλοκαιρινά Schweppes cocktails με και χωρίς αλκοόλ αλλά και αγαπημένες Schweppes γεύσεις.
Στα sunset parties οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το αγαπημένο τους cocktail με θέα το ηλιοβασίλεμα ενώ στα night parties οι καταναλωτές απολάμβαναν το cocktail τους με φόντο τον έναστρο ουρανό. 

Στα καλοκαιρινά Schweppes parties έδωσαν το παρόν αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του En Lefko, οι οποίοι ταξίδεψαν τον κόσμο με υπέροχα κομμάτια δημιουργώντας μια πραγματικά καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. 

Δροσερά, γευστικά cocktails, μουσική, υπέροχη θέα: το Schweppes έδωσε τον δικό του αυθεντικό χαρακτήρα στα καλοκαιρινά parties και γιόρτασε το φετινό καλοκαίρι με μοναδικό τρόπο.

Γιατί η απόλαυση θέλει χαρακτήρα! 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA