Categories: ΠΟΛΗ

Εσύ πόσο καλά ξέρεις την urban πλευρά του Ψυρρή;

«Το κέντρο το ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου», θα βιαστεί κανείς να πει, αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό; Όσες φορές και αν έχουμε χαθεί στα στενά του Ψυρρή, πάντα υπάρχει κάτι καινούριο προς ανακάλυψη. Σε αυτό λοιπόν, τα ηνία αναλαμβάνει το Cutty Sark αυτή την Κυριακή στις 16.00, με μία περιπλάνηση στα μυστικά της street culture της πολυπερπατημένης γειτονιάς του Ψυρρή. Ώρα για το απόλυτο Urban Adventure Tour.

Και τι σημαίνει αυτό; Το Cutty Sark ως άλλος ξεναγός αναλαμβάνει να μας «ανοίξει τα μάτια», δείχνοντας μας από τα τρομερά murals που κοσμούν τους τοίχους μέχρι κρυμμένους θησαυρούς στα ανεξερεύνητα δρομάκια που προσπερνάμε ελαφρά τη καρδία. Θησαυροί όπως μικρές street wear boutique, χώροι συνάντησης των ποδηλατόφιλων –ή αλλιώς fixed gear bikers- και μαγαζιά για σκεϊτάδες, εργαστήρια καλλιτεχνών και φρέσκες γκαλερί, όλα αυτά με τη φρεσκάδα της εκ νέου ανακάλυψης μίας πολυπολιτισμικής γειτονιάς εκεί που όντως χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Ο καλύτερος τρόπος φυσικά για να κλείσει το tour δεν είναι άλλος από ένα party. Οι περίπατοι στα κρυμμένα μυστικά του Ψυρρή θα καταλήξουν εκεί που ξεκίνησαν, στο Τρανζίστορ Bistrotheque δηλαδή με urban – inspired Cutty Sark Cocktails και μουσικές επιλογές από τον Γιάννη Καστανάκη, μουσικό παραγωγό του Pepper 96.6 fm. Καθόλου άσχημος τρόπος για να υποδεχτείς τη νέα εβδομάδα που πλησιάζει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μία δωρεάν κράτηση. Μπαίνεις στο urbanadventures.gr και κλείνεις τη θέση σου στο section live tour. Και αν χρειάζεσαι μία μικρή ιδέα για να δεις τι σε περιμένει την Κυριακή, μπορείς να δεις το συναρπαστικό road movie του Cutty Sark για την street culture πλευρά της πόλης εδώ.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή