Categories: ΕΞΟΔΟΣ

Ένα all female line up τραγουδά για την ημέρα των γυναικών

Η “Τρίτη είναι η νέα Τετάρτη” και για αυτό η καλύτερη αφορμή για την Τρίτη 8 Μαρτίου είναι να δώσεις το παρόν στην πρώτη δράση για το 2016 του Let Me Know! Festival που διοργανώνεται στο Death Disco, ένα χώρο που πάντα επιλέγει δυνατά live, ανήμερα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Τρεις φωνές από την ελληνική αγγλόφωνη μουσική σκηνή μαζί με τις μπάντες τους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα υπόσχονται μια βραδιά που όλοι θα περάσουν καλά. Για περισσότερες από δύο ώρες στο stage του Death Disco η Katerine Duska, η Angelika Dusk και η Daphne And The Fuzz (open act) θα εξασφαλίσουν ένα εκρηκτικό live για όλες τις εορτάζουσες αλλά και για εκείνους που καθημερινά γιορτάζουν τη γυναίκα. Θα ακολουθήσει closing party με τη Ladydust στα decks. 

H Katerine Duska, έπειτα από την τεράστια επιτυχία του πρώτου κομματιού της “One In A Million” επιστρέφει με το πρώτο εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο άλμπουμ “Embodiment” πιστό σε indie-pop, νέο soul και soulful pop μονοπάτια. 

Η Angelika Dusk συμμετέχει για πρώτη φορά στο Let Me Know! Festival. Η δημιουργός του single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “Marionette” θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές αγαπημένων της κομματιών, διασκευασμένα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. 

Blues και soul μελωδίες σε vintage rock και psych pop ενορχηστρώσεις υπόσχεται η Daphne And The Fuzz που αυτό το μήνα γίνεται και το release του πρώτου της δίσκου. 

Death Disco: Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Είσοδος: 8€
Προπώληση, viva.gr: 6€
Info: www.letmeknow.gr

Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης

Share
Published by
Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης