Ο BNC επιλέγει 10 τραγούδια για να ετοιμαστείτε για τα 5 χρόνια των Enter Events

Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και στη πορεία αυτή έκανε πολλούς και καλούς φίλους αλλά και συναυλίες και μουσικά δρώμενα με καπνογόνα, ευτυχώς όχι δακρυγόνα, απεργίες, συνεργασίες, διαφωνίες, βροχές κι επιτυχίες. Μεγαλώνει μάλλον σωστά γιατί συνεχίζει να ονειρεύεται, γιατί είδε και έμαθε πολλά αλλά κατάλαβε ότι έχει πολλά περισσότερα να μάθει ακόμα.

Ετοιμάζει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο FUZZ club για το κοινό της μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη χορό και ενέργεια, που θα μείνει αξέχαστη με καλεσμένους 22 καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Σκοπός μια ξέφρενη βραδιά με δόσεις από το μαγικό της σύμπαν και για τη περίσταση η Enter Events φέρνει ένα από τα καλύτερα εγχώρια line up σε dj Sets από τις 20.00 μέχρι τις 04:20. 

Αυτά είναι τα δέκα τραγούδια που μας προτείνει ο BNC ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πάρτι του Σαββάτου.

BnC – Ready For Action (Prod By K73)/ Ξεκινάω με την τελευταία μου κυκλοφορία στο label K73 γιατί είμαι υπερήφανος για το έργο τον φίλον και την σκληρή δουλειά που έκαναν για να το LP Basement Stories.

Promise No Promises meets Blend Mishkin & Roots Evolution Band – No Skylarking/ Aυτό είναι το πρώτο single του παραγώγου και φίλου Blend Mishkin με τον εξαιρετικό Promise no Promises. Μου αρέσει πολύ η παραγωγή και η αυθεντικότητα του Promise no Promises. Εργασία και χαρά « No Skylarkin»

Action Bronson feat. Chance The Rapper – Baby Blue/ Δύο καλλιτέχνες που θεωρώ ότι επιστρέφουν την Hip Hop στα standards τον 90’s και με αυτό εννοώ, Flow, Vibes, και στίχοι. Καλύτερή ατάκα στο verse του Chance The Rapper “ I hope you never get off Fridays, and you work in a Fridays, that’s always busy on Fridays”. Εφιάλτης.

Insect Radio – A Fine Christian/ Απλά άριστο/άρρωστο βίντεο, τρομερή ενέργεια από τους Insect Radio και τρομερή ιδέα από τον σκηνοθέτη και main man Nick Kouros. Big ups!

D.R.A.M. – “Cha Cha” /Ο D.R.A.M είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη, από τους λίγους τραγουδιστές και Rapper μαζί, το crossover Latin – Trap σε αυτό το instrumental είναι κάτι που κατά σύμπτωση δουλεύω τελευταία, και το κομμάτι κολλημένο στο player μου. Super Fun.

DJ Shadow feat. Run The Jewels – Nobody Speak/ Ένα ονειρεμένο τρίο σε συνεργασία, δεν χρειάζεστε να πω πολλά η μουσική τα λέει όλα. Το βίντεο είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να συμβεί στα αλήθεια στην Ελληνική βουλή.

Kendrick Lamar – For Free?/ Το «To Pimp A Butterfly» είναι ίσος από τους καλύτερους δίσκους Hip Hop που έχω ακούσει Ever. Jazz, Funk, Hip Hop, Poetry. Απίστευτη παραγωγή είναι πέρα από Hip Hop.

Nine Inch Nails – March Of The Pigs/ Ένα κλασικό βίντεο και κομμάτι από όταν ήμουν νεότερος και ήθελα να ξυπνήσω λίγο. Από τους αγαπημένους μουσικούς ο Trent Reznor .

A$AP Rocky – L$D/ Ένα από τα κομμάτια που μου έχει κολλήσει εδώ και δυο καλοκαίρια μαζί με το κομμάτι στο τέλος του βίντεο κλιπ που λέγεται «Excuse Me», το οποίο έχει ένα από τα πιο ωραία και dreamy samples που έχω ακούσει τελευταία.

Cali P – Herbalist/ Aπό τα βίντεο κλιπ που είναι πραγματικά στο “Hood” ένα από τα reggae κομμάτια που με βάζουν in the mood. Fav Quote

«From me a likkle bwoy ganjah bun ca’ Pa a Rastaman
Still Ganja mek me spend nuff time a station
With nuff question bout’ weh me come from
But anyway look today me still firm and strong»

Με λίγα λόγια «τελικά καλά είμαστε»


Hyperlinks
Facebook Event Page: https://web.facebook.com/events/607650379417511/

Τιμές & Διάθεση Εισιτηρίων

Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 12

Διατίθεται επίσης, περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών εισιτηρίων των 2 και 3 στη τιμή των16€ και 21€ αντίστοιχα, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Σημεία Προπώλησης:

ETickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:https://www.viva.gr/tickets/music/fuzz-club/as-we-enter-anniversary/

και Τηλεφωνικά στο: 11876 & Σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Ιανόςκαι Media Markt.

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης