Categories: ΕΞΟΔΟΣ

Είναι ωραίο τώρα, να μην ξέρεις για το μεγαλύτερο beach party του καλοκαιριού;

Η συνταγή για ένα μυθικό ελληνικό καλοκαίρι είναι απλή. Σωστή παρέα και καλή διάθεση – κατά προτίμηση ένας παγωμένος Mythos στο χέρι. Όπου και να βρεθείς, το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος θα είναι το καλοκαίρι του Μονόκερου. Το σήμα κατατεθέν του brand θα εκτοπίσει από τις παραλίες τα φουσκωτά φλαμίνγκο, δίνοντας μια μυθική διάσταση στις καλοκαιρινές βουτιές. 

Αυτό ακριβώς πιστεύει ο Mythos. Στα πάρτι με δυνατή μουσική, στα αστικά μπαλκόνια, στα μπάνια που κρατάνε μέχρι πολύ αργά, με φίλους παίζοντας σαν να μην υπάρχει αύριο, στις βραδιές με την παρέα που φτάνουν ως τα ξημερώματα: Όπου και αν φαντάζεστε το ιδανικό καλοκαίρι, #PantouYparxeiEnasMythos για να προσφέρει εμπειρίες. Και ποια καλύτερη εποχή για εμπειρίες από το καλοκαίρι; Είναι η εποχή που περιμένουμε όλοι, μετρώντας ανάποδα τις μέρες και κρύες νύχτες του χειμώνα.

Αν σας λέγαμε ότι όλες εκείνες τις υπέροχες καλοκαιρινές εμπειρίες που ονειρεύεστε, μπορείτε να τις απολαύσετε σε ένα υπέροχο beach party, που εξελίσσεται στον απόλυτο μουσικό θεσμό του καλοκαιριού και βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την Αθήνα;

Το Beach Party Festival, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ, βάζει τη σφραγίδα του στο φετινό συναυλιακό καλοκαίρι και ετοιμάζεται να ανατρέψει όλα όσα (νομίζατε πως) γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου, στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια θα σας περιμένουν 4 διαφορετικά stages (beach stage, pool stage, saint stage, ministry of sound stage + extra VIP pool stage – προσέλευση μόνο με VIP προσκλήσεις) για πέντε δυνατές ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. Και όλα αυτά σε μια μαγική τοποθεσία που είναι σίγουρο ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, βουτιές στα παραδεισένια νερά της Αγίας Άννας και χορός μέχρι το πρωί: Εσείς θα μπορούσατε να φανταστείτε κάτι καλύτερο;

Φέτος, το Beach Party Festival γίνεται ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, για όλα τα γούστα. Τι εννοούμε: Για πρώτη φορά, θα παρέχονται διαφορετικοί τρόποι διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή για τους λάτρεις της κατασκηνωτικής εμπειρίας, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους… λιγότερο μυημένους.

Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ministry of Sound και οι κορυφαίοι DJs του έρχονται στα decks του Beach Party Festival και υπόσχονται ένα τρελό πάρτι μέχρι την ανατολή του ήλιου.

Αν όλα αυτά σας έψησαν, προλαβαίνετε ακόμα να μπείτε στην κλήρωση του Mythos. 15 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δώρο, το οποίο περιλαμβάνει ένα διπλό 5ήμερο πακέτο στο Gold Camping του χώρου διεξαγωγής και τη σκηνή διαμονής. Πρόλαβε το! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο Mythos φυσικά θα βρίσκεται εκεί. Εσείς;

Ελένη Μαραγκού

Share
Published by
Ελένη Μαραγκού