Categories: ATHENS COCKTAILS

ANGLAIS Presents “The Crinoline” Cocktail

Anglais Athens.  To Anglais είναι η νέα πρόταση για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την Αθήνα από πολύ ψηλά! Στον έκτο όροφο ενός διατηρητέου μεγάρου στο Μοναστηράκι  θα βρείτε τη νέα tropical ταράτσα της πόλης με θέα την Ακρόπολης, την Πλάκας και τον Λυκαβηττό. Ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε την σχεδόν μυστική είσοδο στον αριθμό 6 της οδού Κηρυκείου που οδηγεί στον έκτο όροφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Anglais θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον με τροπικά μοτίβα και παστέλ αποχρώσεις, με ρετρό πλακάκια, έναν φοίνικα και σειρές από μικρές λάμπες που φωτίζουν τις βραδινές ώρες δημιουργώντας μία αίσθηση καταστρώματος πλοίου με προορισμό τις Κυκλάδες. Λειτουργεί καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 2:00 το βράδυ ενώ Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 3:00.

Εκτός από καφέ, χυμούς και τσάι, το Anglais σερβίρει πολλά κλασικά cocktails ενώ διαθέτει επίσης και έναν κατάλογο με signature συνταγές (από 9 έως 12 ευρώ) που έχουν σαν βάση τους το τζιν όπως το Brigitte Bardot με elderflower, φρούτα του πάθους και μαρμελάδα πορτοκάλι, το General Montogomery με εσπρέσο, λάιμ και τόνικ, και το The Crinoline με φράουλα, λεμόνι και τόνικ. Η κουζίνα του ανοίγει στις 19:00, σερβίρει μέχρι τις 23:30 και ο κατάλογος που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Τηλέγραφος (Divino Wine Case) προσφέρει ορεκτικά, σαλάτες, κρύα ζυμαρικά, πλατό αλλαντικών και τυριών, πίτσα και γλυκά.

Το cocktail επιμελείται ο Σπύρος Παπανίκου.

“ The Crinoline Cocktail ”  

Συνταγή  

50ml Gin

20ml Χυμό Lime

15ml Σιρόπι Ζάχαρη

25ml Πουρέ Φράουλα

1 Splash Tonic Water

Garnish:  Δυόσμος, Φρούτα του Πάθους

Glass:  Cabernet

ANGLAIS ATHENS Κηρυκείου 6, Μοναστηράκι. Τηλ: 215560 1192. Facebook: https://www.facebook.com/AnglaisAthens/
Bar Supply – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars Facebook: https://www.facebook.com/barsupply.gr
POPAGANDA