ΠΟΛΗ

All Things Dark: Το πιο σκοτεινό Halloween event στην Αθήνα

All Things Dark είναι το πιο σκοτεινό Halloween event στην Αθήνα και ένα από τα πιο αναμενόμενα της χρονιάς. Προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου, σε έναν χώρο απόλυτης έκφρασης και δημιουργικότητας, ένα θεματικό πάρτι που δίνει την ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν να πειραματιστούν με το προσωπικό τους look, να
χορέψουν και να αφεθούν στη μαγευτική γοητεία του σκοταδιού.

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που η D’Arcy Foxx διοργάνωσε το πρώτο All Things Dark, συστήνοντας στο αθηναϊκό κοινό μια άλλη πλευρά του Halloween. Από εκείνο το πρώτο επικό παρτυ -που ήταν ίσως το μοναδικό που συνέβαινε τότε στο κέντρο της πόλης- καθιερώθηκε ως ετήσιο event με αφορμή τον εορτασμό του All Hallows’ Eve, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς και μια σταθερή θέση στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή.

Στα events που ακολούθησαν, που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες, συμμετείχαν μερικοί από τους κορυφαίους DJs, μουσικούς, performers, σχεδιαστές και καλλιτέχνες της πόλης, προσφέροντας ξεχωριστές μουσικές και εικαστικές εμπειρίες. Το All Things Dark ξεχώρισε υπερβαίνοντας τα στερεότυπα της ποπ κουλτούρας του
Halloween, φιλοδοξώντας να γίνει μια ωδή στην ομορφιά της σκοτεινής πλευράς της πραγμάτων. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του αποτέλεσε η σκηνογραφία των εκάστοτε χώρων, οι προβολές, αλλά και οι εμφανίσεις του κοινού με μερικά από τα πιο ευφάνταστα κοστούμια να κλέβουν την παράσταση.

Φέτος, γιορτάζοντας την επέτειο των 15 χρόνων του, το All Things Dark επιστρέφει στον χώρο που ξεκίνησε, στο Burger Disco Club (πρώην Russian Disco Meteorit), την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024.

Αυτή την χρονιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικά από πιο ενδιαφέροντα ονόματα της τοπικής σκηνής σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, ειδικές εμφανίσεις, video projections και performances. Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:

Valisia Odell DJ set 22:00

@valisiaodell

Η Valisia Odell είναι μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες φιγούρες της ελληνικής dark electro / minimal wave μουσικής σκηνής. Η χαρακτηριστική βαθιά και διεισδυτική φωνή της, σε συνδυασμό με την iconic εμφάνιση της, την καθιστούν μια ιδιαίτερη ερμηνεύτρια μοναδική στο είδος της. Η παρουσία της στη σκηνή χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική, καθηλωτική και επιβλητική, προσφέροντας μια σαγηνευτική εμπειρία. Σαν DJ και selector, έχοντας εκτενή γνώση της μουσικής και πολλά χρόνια εμπειρίας στα σκοτεινά dance floors, έχει συνδέσει το όνομά της με τις καλύτερες minimal wave και dark wave βραδιές της Αθήνας. Επιπλέον, είναι σχεδιάστρια μόδας και το ήμισυ του brand 2WO+1NE=2 και πιστεύει ότι η μουσική και η μόδα πάνε χέρι-χέρι και ότι η μουσική δίνει φωνή στη μόδα. 
Αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο πρώτο της solo album, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη γνωστή σκοτεινή της χροιά, σε συνδυασμό με μια electro-dance διάθεση και κομμάτια που αναμειγνύουν αναφορές από τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο με προσωπικές σκέψεις και αναμνήσεις.  Αγαπά οτιδήποτε περιβάλλεται από μυστήριο, από γοτθικά μυθιστορήματα μέχρι τα μυστήρια της ζωής, και στο All Things Dark θα μας μυήσει σ’αυτό τον υπέροχο σκοτεινό κόσμο με ένα ατμοσφαιρικό και δυναμικό DJ set.

Eddie Dark LIVE 23:30

@plastic_chameleon

Ο Eddie Dark είναι ένα ηλεκτροβαμπίρ το οποίο χρησιμοποιεί υπνωτικη techno και επιθετικο synth punk για να τρομοκρατήσει το κοινό. Ένας νέος, πολλά υποσχόμενος μουσικός, που συνδυάζει διαφορετικά στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα επιβλητικό ηχητικό τοπίο.  Είναι επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως John Maus, Ariel Pink, Choir Boy και Psychic TV. Η μουσική του είναι μια διαρκής εξερεύνηση του σκοτεινού και του μυστηριώδους. Ο συνδυασμός της ηλεκτρονικής μουσικής με synth punk στοιχεία δημιουργεί μια δυναμική και εθιστική ατμόσφαιρα. Στα live του προσκαλεί το κοινό να βιώσει ένα θεατρικο performance γεμάτο μυστήριο κι ένταση. Όταν ανεβαίνει στη σκηνή, σταματά να είναι ο εαυτός του, γίνεται ένα πλάσμα, ένας κακός από ταινία. Γράφει μουσική για να προσελκύσει κόσμο, αλλά είναι σίγουρος ότι μένουν κυρίως για το show. Η εμφάνισή του στο All Things Dark προβλέπεται εξαιρετικά εντυπωσιακή τη νύχτα του Halloween, όταν το πέπλο που χωρίζει τους ζωντανούς από τους νεκρούς λεπταίνει.

K.atou DJ set 00:30

@janetdavis

Η K.atou αποτελεί μια απο τις πιο δυνατές και δημοφιλείς γυναικείες παρουσίες της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας. Μετά το Λονδίνο και το Βερολίνο επέστρεψε στην Αθήνα το 2009 και καθιέρωσε residencies στο Six d.o.g.s., συνδιοργάνωσε τα  “No Expectations”, συμμετείχε τακτικά στα queer party “Qreclaim” και υπήρξε resident DJ στο PTX Athens, με το δεύτερο καλλιτεχνικό της όνομα “Janet Davis”. Παράλληλα, το διεθνές πρόγραμμά της εμπλουτίστηκε με εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, τη Νότια και τη Βόρεια Αμερική. Διατηρεί δύο residencies στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Fade Radio και Movement Radio.

Επικεντρωμένη στη χάραξη μιας αφοσιωμένης πορείας μέσω του DJing, η K.atou συνεχίζει να βρίσκεται στην αιχμή της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Τα συστατικά του ήχου της κινούνται στα μονοπάτια της house και techno μουσικής των 90s από το Ντιτρόιτ, το Σικάγο και τη Φρανκφούρτη, με μια προτίμηση στο trippy, το dub και το sublime. Ειδικά για το All Things Dark, θα παρουσιάσει ένα συναρπαστικά σκοτεινό και χορευτικό DJ set εμπνευσμένο απο το theme της βραδιάς! 

Resident DJs Burger Disco Club 02:30 AM – closing

All Things Dark
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Burger Disco Club, Νίκης 11 Σύνταγμα
Τηλ κρατήσεων 693 8419555 
Είσοδος ελάχιστης κατανάλωσης 10€

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA