Categories: ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα προεόρτια του UP Festival

Οι μέρες περνούν, το καλοκαίρι έρχεται όλο και γρηγορότερα με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το Up Festival. Επειδή όμως η 17η Ιουλίου αργεί λιγάκι, το Warm UP party μας βάζει στο σωστότερο κλίμα και φέρνει το Κουφονήσι στο 6 D.O.G.S., έστω και για ένα βράδυ.

Στις 14 Ιουνίου λοιπόν, το πάρτυ ξεκινάει από νωρίς και λιγάκι διαφορετικά από το αναμενόμενο. Επειδή το Mundial ξεκινά και η Ελλάδα θα δίνει τη δική της ποδοσφαιρική «μάχη» με την Κολομβία, το gig space του 6 D.O.G.S. ανοίγει στις 6 μ.μ. για την ζωντανή προβολή της αναμέτρησης. Παράλληλα, στο project space, η ομάδα του deBόp θα συμβάλλει σε αυτή την «αναμέτρηση» αλλά από μία άλλη σκοπιά, γαστρονομική. Street Food and Tunes μπουφές με ελληνικούς και κολομβιανούς μεζέδες με την ανάλογη μουσική του Pepper 96.6.

Μόλις λήξει ο αγώνας και τελειώσει η μπάλα, ξεκινά η μουσική. Οι alternative rock Satellites ξεκινούν την live εμφάνισή τους γύρω στις 9μ.μ. μέχρι να δώσουν την σκυτάλη στους Closer για μία εμφάνιση που θα είναι μάλλον η καλύτερη προθέρμανση για το UP Festival. Φυσικά η βραδιά δεν τελειώνει εδώ γιατί η ομάδα του Festival θα ανέβει στα decks μαζί με τους Gin & Tonic και τον Δημήτρη Μπούρα (Inner Ear, Indieground Radio) κρατώντας το πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα αυτά θα μπορούν να γίνουν με τη συνοδεία του Up Cocktail, ειδικά παρασκευασμένο από τους bar tenders του 6 D.O.G.S. για να δημιουργηθεί το καταλληλότερο σκηνικό.

Λήδα Αδαμάκη - Τράντου

Share
Published by
Λήδα Αδαμάκη - Τράντου
Tags: Up Festival