Categories: ΣΙΝΕΜΑ

Κέρδισε προσκλήσεις για τη Ρετροσπεκτίβα της Weird Wave

Το Άστορ κάνει την ρετροσπεκτίβα του καλοκαιριού

Απ’ τις 9 ως τις 15 Ιουνίου το ανεξάρτητο σινεμά έχει την τιμητική του – κι η Popaganda έχει τις προσκλήσεις!

Οι αδερφοί Ταβιάνι συναντούν τον Ξαβιέ Ντολάν κι ο Ντέιβιντ Μίτσελ ανοίγει ψιλοκούβεντο με τον Ζαν Λικ Γκοντάρ, στο μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου ανεξάρτητου σινεμά, που διοργανώνει η εταιρεία διανομής Weird Wave από 9 μέχρι 15 Ιουνίου στον κινηματογράφο Άστορ.

Το σφιχτό μυστήριο που τυλίγει το Μικρό Νησί, θα σταθεί δίπλα στον ονειρικό σουρεαλισμό του Χορού της Πραγματικότητας, κι η μαύρη κωμωδία του Σωσία θα μετρηθεί με τον τσαμπουκαλεμένο ρεαλισμό του Γροθιές στους Τοίχους, με τίτλους όπως το Mommy, το It Follows, τον Διαιτητή και το Alias Maria, να απλώνονται σ’ ένα χορταστικό αφιέρωμα 24ων ταινιών που έσπασαν ταμεία, απέσπασαν βραβεία, ξεχώρισαν σε μεγάλα φεστιβάλ και διαγωνίστηκαν στα Όσκαρ.

Με ημερήσιες θεματικές ενότητες απ’ το Girl Power ως την άγρια ενηλικίωση, κι απ’ τις Σύγχρονες Αλληγορίες μέχρι το Τέλος των Ψευδαισθήσεων, η ρετροσπεκτίβα της Weird Wave στον κινηματογράφο Άστορ θα γίνει καυτός κινηματογραφικός προορισμός, κι η Popaganda είναι εδώ για να σου κόψει εισιτήριο, χαρίζοντας 10 διπλές προσκλήσεις και 2 κάρτες διαρκείας!

Για να κερδίσες κάνε Like, Comment και Share στο Post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπες στην κλήρωση μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 14.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post. 

Η Ρετροσπεκτίβα της Weird Wave θα γίνει απ’ τις 9 ως τις 15 Ιουνίου στον κινηματογράφο Άστορ (Σταδίου 28 – είσοδος από στοά Κοραή – ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο – τλφ: 2103211950), με μεμονωμένο εισιτήριο 5 ευρώ, ημερήσιο 7 ευρώ και κάρτα διαρκείας 20 ευρώ. Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA