Ο πλανήτης Kadebostany στην Ελλάδα

 

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα συγκροτήματα των τελευταίων ετών, με κομμάτια που έχουν γίνει τεραστιες επιτυχίες στη χώρα μας. Λίγες μέρες πριν τον ερχομό τους στην Ελλάδα, ο ιδρυτής των Kadebostany (ο Πρόεδρος Kadebostan!) μας προετοιμάζει για αυτό που θα δούμε.

Λοιπόν τι νέα από την χώρα της Kadebostany; Όλα είναι μια χαρά αν και δεν είμαι στη χώρα μου αυτή τη στιγμή. Είμαστε στη μέση ενός μεγάλου tour και όπως καταλαβαίνετε ως Πρόεδρος της χώρας…η ατζέντα μου είναι γεμάτη μέχρι του χρόνου!

Ποια είναι τα πράγματα που κάνουν τους Kadebostany να δημιουργούν- ποιες οι επιρροές σας; Βλέπουμε την μουσική ως έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Ακούμε τα πάντα, παλιά, καινούργια, παραδοσιακά, σύγχρονα! Η διαδικασία της δημιουργίας είναι κάτι μαγικό και απρόβλεπτο. Το αφήνεις να συμβεί και περιμένεις εκείνη τη μαγική στιγμή! Οι επιρροές μας είναι συνήθως από καλλιτέχνες που αψηφούν τους κανόνες.

Πόσο σημαντική είναι η εικόνα που παρουσιάζεται από εσάς; Τα live show σας είναι πραγματικά εντυπωσιακά! H μουσική μας είναι μοναδική- σε γεμίζει συναισθήματα. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο show που έχει αρχή, μέση και τέλος. Συνθέται το video mapping με τα νέον φώτα και τις επίσημες στολές της χώρας μας! Είναι ένα ταξίδι που κάνουμε μαζί με το κοινό μας κάθε φορά.

Ακούσαμε τη διασκευή της Beyonce στο τραγούδι Crazy In Love πρόσφατα- το οποίο έχετε διασκευάσει εσείς πριν λίγο καιρό. Μας θυμίζει το δικό σας. Τι έχει γίνει με αυτήν την περίπτωση; Το 2013 αποφασίσαμε να κάνουμε μια διασκευή στο πολύ γνωστό κομμάτι της Beyonce, το Crazy In Love, και μάλιστα πήραμε επίσημα την άδεια για να την πραγματοποιήσουμε. Κυκλοφορήσαμε το κομμάτι αυτό πέρυσι τον Ιούλιο. Ένα χρόνο μετά το τραγούδι ζήτησαν οι παραγωγοί της ταινίας “50 Shades Of Grey” και δεχτήκαμε να το παραχωρήσουμε. Τον Αύγουστο του 2014 ακούσαμε τη διασκευή μας με τη φωνή της Beyonce και αυτό δεν είναι δίκαιο.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας πλάνα; Θα είμαστε σε tour το 2015 και θα κυκλοφορήσουμε το άλμπουμ “Pop Collection” σε νέα μέρη όπως Ιαπωνία, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Σκανδιναβία. Επίσης γράφουμε νέα τραγούδια όσο είμαστε στο λεωφορείο, στα δωμάτια ξενοδοχείων, στο backstage…

Oι Έλληνες σας αγαπούν! Έχετε κάποιο μήνυμα για αυτούς; Eίμαστε περήφανοι που έχουμε την αγάπη αυτής της σπουδαίας χώρας. Το τελευταίο μας tour στην Ελλάδα ήταν αξέχαστο. Ανυπομονούμε να σας δούμε. Ελάτε στις συναυλίες και αφεθείτε…στην ποπ μουσική των Kadebostany!

Παρασκευή 18&19/12 Αθήνα (Sold Out) – Σάββατο 20/12 Θεσσαλονίκη (Block 33) – Κυριακή 21/12 Πάτρα. 

Νάντια Σταθακίδου

Share
Published by
Νάντια Σταθακίδου
Tags: Kadebostany