ΜΟΥΣΙΚΗ

Peggy Gou: 40 φωτογραφίες από το καλοκαιρινό rave της στην πλατεία Νερού που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα λατρεύει τη Feta Gou

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τη βραδιά που χιλιάδες άνθρωποι αποθέωναν την Peggy Gou στο Intercontinental. Το κοινό της Αθήνας εκείνο το βράδυ μάλλον βάφτισε τη superstar DJ από τη Νότια Κορέα σε Feta Gou, κάτι που έχει αποδεχθεί πλήρως και η ίδια αν κρίνουμε από τα stories που έκανε το Σάββατοβράδο, στα οποία ήταν περιχαρής με το ελληνικό της όνομα. Μια τόσο πετυχημένη βραδιά που χαρακτηρίστηκε από ένα πάρτι, το οποίο δεν θα μπορούσε να ξεχάσει κανείς από τους παρευρισκόμενους, δεν γινόταν να μην επαναληφθεί και χάρη στο La Luz αυτό συνέβη το Σάββατο βράδυ στην πλατεία Νερού. Το live της Peggy Gou ήταν σαν ανεπίσημο πάρτι κλεισίματος της εξαιρετικά πλούσιας συναυλιακής σεζόν που μετά από τους περιορισμούς του covid έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να απολαύσουν πολλά και ετερόκλητα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος. 

Ο κόσμος το Σαββατόβραδο ήταν εκστατικός με τις μουσικές που έπαιξε η Peggy Gou, οι οποίες πάντα εκπλήσσουν το κοινό της μιας και τα απρόβλεπτα sets της είναι ένας από τους λόγους που έγινε γνωστή και η ίδια. Ανάμεσα στα πανό με τα συνθήματα λατρείας του κοινού στην Peggy ξεχωρίσαμε κάποια κλασικά που έγραφαν “U make me wet”, “Feta Gou”, “Vote for Peggy”, “Sexy people listen to mama Gou” και “I am Gou”, αλλά και μερικά πραγματικά πρωτύτυπα που ήταν εμπνευσμένα από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, την οποία δεν είμαστε σίγουροι αν έχει δει η Peggy -με τόσες επαναλήψεις βέβαια κάτι θα έχει πετύχει και η ίδια στην ελληνική TV όταν είναι εδώ- και έγραφαν “Peggy μοναδική μου αγάπη” και “Ωραία τα παπουτσάκια σου Peggy μου”.

Η Peggy Gou έχει καταφέρει να γίνει μία pop star της ηλεκτρονικής μουσικής με headline slots σε διεθνή φεστιβάλ και sold out εμφανίσεις και στα 31 της είναι ήδη household name παγκόσμια, αλλά και εγχώρια με την Ελλάδα να χορεύει σταθερά σε ρυθμούς Gou-mania. Η Kim Min-ji που είναι το πραγματικό όνομα της Gou εκτός DJ, έχει και ένα fashion brand, το KIRIN -που σημαίνει καμηλοπάρδαλη στα κορεάτικα-, αλλά και τη δική της δισκογραφική εταιρία, την Gudu Records -που σημαίνει παπούτσι στα κορεάτικα-, για να μπορεί να διατηρεί καλλιτεχνική της ελευθερία στις κυκλοφορίες και να αναδεικνύει νέα ταλέντα από την Ασία.

Το κορίτσι που σπάει κάθε πατριαρχικό πρότυπο στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και ενοχλεί κάποιους δεινόσαυρους συναδέλφους της που έχουν σχολιάσει τη σαρωτική επιτυχία της, δεν πτοείται από τίποτα και συνεχίζει ακάθεκτη τον δρόμο προς το hall of fame των πιο επιδραστικών dj και παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής λέγοντας χαρακτηριστικά: “«Έπρεπε να παλέψω αρκετά για όσα ήθελα. Ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε για τη μουσική μου, απλώς θεωρώ αστεία την κριτική που μου κάνουν για το Instagram (σ.σ. έχει πάνω από 2.5 εκατομμύρια followers) και τις καμπάνιες για πολυτελή αμάξια. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω. Η ζωή είναι μικρή». Επειδή όμως γράψαμε πολλά λόγια για μία DJ και ένα πάρτι και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί ή δεν κατάφεραν να κλείσουν έγκαιρα ένα εισιτήριο, θέλουν να δουν φωτογραφίες από τη διονυσιακή βραδιά, σας παραθέτουμε 40 εικόνες για να (ξανά)ζήσετε το καλοκαιρινό rave της αγαπημένης DJ όλων.

Αν αλωνίζετε τα νησιά το Αιγαίου ή κάνετε island hopping, η Peggy Gou παίζει αύριο στην Ίο και μεθαύριο στη Μύκονο.
Γιάννης Τσιούλης

Share
Published by
Γιάννης Τσιούλης