ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Pan Pan και το Παιδί Τραύμα κάνουν την Αθήνα μια ακαταλαβίστικη «Ανισόπεδη Ντίσκο»

Τότε νόμιζες ότι δεν θα τελειώσει ποτέ όλο αυτό που ζούμε, τώρα όμως είναι μακρινή ανάμνηση. Θυμάμαι να είμαι στο δωμάτιό μου, να παίρνω μια μπύρα απ’ το ψυγείο και να κάθομαι μπροστά στο λάπτοπ, περιμένοντας να αρχίσει το live. Το Παιδί Τραύμα, που τότε δεν ήθελε να δείχνει το πρόσωπό του, θα έκανε το πρώτο live μέσα στην καραντίνα με την United We Fly. Βλέπαμε από το μπαλκόνι του, τη νυχτερινή Αθήνα, μέσω της οθόνης, γιατί η Εποχή της Απαγόρευσης επέβαλε μόνο διαμεσολαβημένες μορφές επικοινωνίας και επαφής με τον υπόλοιπο κόσμο, και νιώθαμε κάπως ζωντανοί. Το «Σαν Ιχθύς» είναι ακόμη το most played track στο Spotify και ο Τάσος, στα live του, το μεταμορφώνει, του δίνει άλλη ένταση και δυναμική. 

Αυτό το κομμάτι είναι που άκουγε ο Pan Pan, στο δρόμο για το Ρομάντσο, όπου είχαμε δώσει το ραντεβού μας. Ο Παναγιώτης Πανταζής έγραψε το «Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα» και δημιούργησε ένα τσουνάμι συν-κίνησης, ακριβώς την εποχή που βγάζαμε δειλά-δειλά τα κεφάλια μας έξω και ανυπομονούσαμε να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να χτυπηθούμε στην πίστα μέχρι να ανατείλει ο ήλιος. Γιατί «τα παιδιά θέλουν χορό».

Πολύ συγχρονισμένα, οι δύο καλλιτέχνες, μιλώντας και συνθέτοντας όσα τους συμβαίνουν, κατάφεραν και μίλησαν στις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων που βγαίνοντας από την καραντίνα, έψαχναν και βρήκαν το κατάλληλο «όχημα» για να νοηματοδοτήσουν τα επόμενα βήματά τους. Τώρα οι δυό τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα live που αναμένεται να μας ταρακουνήσει. Πριν όμως ανέβουν στην πίστα του Gagarin 205, βρέθηκαν στο Ρομάντσο και μίλησαν στην κάμερα της Popaganda.

Δείτε την συζήτηση μεταξύ τους:

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου