ΜΟΥΣΙΚΗ

Έρχεται και στις ελληνικές αίθουσες η ταινία Taylor Swift: The Eras Tour

Οι Swifties της Ελλάδας να ετοιμάζουν τα βραχιολάκια φιλίας τους και ό,τι bejeweled ρούχο έχουν, καθώς η ταινία Taylor Swift: The Eras Tour καταφτάνει και στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, τα Village Cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα θα προβάλλουν (κάποια και σε Dolby Atmos) το πολυαναμενόμενο concert film, που μεταφέρει το κοινό στο πρώτο, αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας-μπλοκμπάστερ της Τέιλορ Σουίφτ, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το cruel καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Μπορεί οι περισσότεροι να νιώθουν ότι έχουν δει ολόκληρη την περιοδεία μέσα από τα social media, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους φημισμένα αφοσιωμένους (για να το πούμε ευγενικά) φαν να κάνουν άλλο ένα ρεκόρ εις το όνομα της Τέιλορ, με την προπώληση των εισιτηρίων στις ΗΠΑ να έχει φτάσει τα 26 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ακόμα και για άνοιγμα τριημέρου 100 εκατομμυρίων. Το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί άλλη μια πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα για την Taylor Swift, εφόσον αποφάσισε να παρακάμψει την παραδοσιακή οδό κινηματογραφικής διανομής (τα στούντιο τότε βρίσκονταν ακόμα σε διαμάχη με τους απεργούς σεναριογράφους και ηθοποιούς) και να πουλήσει το πακέτο της ταινίας της απευθείας στη μεγαλύτερη αλυσίδα σινεμά της Αμερικής, το AMC, προσπερνώντας τους μεσάζοντες και μεγιστοποιώντας τα κέρδη της.

Η περιοδεία The Eras Tour, στην οποία η διάσημη τραγουδίστρια κάνει αναδρομή στην 17ετή πορεία της και ερμηνεύει σε κάθε συναυλία τραγούδια από όλους τους δίσκους της για 3 ώρες, αποτελεί την πιο πετυχημένη όλων των εποχών, με εισπράξεις που άγγιξαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες στην Λατινική Αμερική και το 2024 σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αυστραλία, Καναδά και, για άλλη μια φορά, στις ΗΠΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο www.villagecinemas.gr και οι προβολές θα διαρκέσουν ως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA