ΜΟΥΣΙΚΗ

30 φωτογραφίες από το βράδυ που οι Mathame ηλέκτρισαν τον Λυκαβηττό

Σε ένα χωριό κρυμμένο στο δάσος, σε μια πλαγιά της Αίτνας, τα αδέλφια Matteo και Amedeo από την Ιταλία, βυθίστηκαν στην παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής φέρνοντας στη ζωή τους Mathame. Εναρμονισμένοι με τη φύση, άρχισαν να δημιουργούν συναισθηματικά και κινηματογραφικά ηχοτοπία που τους οδήγησαν σταδιακά ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Με τις ατμοσφαιρικές και χορευτικές μελωδίες τους στις αποσκευές τους, ταξιδεύουν πλέον σε όλο τον κόσμο παρασύροντας το κοινό σε μεθυστικά περιβάλλοντα με πρωταγωνιστή τον χορό. Στην επίσκεψή τους στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, μας χάρισαν ένα δίωρο οπτικοακουστικό show – το μεγαλύτερο που έχει παρουσιαστεί ποτέ στο θέατρο Λυκαβηττού. Skywalking, Nothing Around Us, Feel Your Ghost και For Every Forever, ήταν μόνο ορισμένα από τα tracks του μαγευτικού AV κόσμου τους, που έκαναν τον κόσμο να χαμογελάσει και να χορέψει με τα μάτια κλειστά σε ένα μεγάλο πάρτυ.

Ο διαρκώς εξελισσόμενος DJ της αθηναϊκής ηλεκτρονικής σκηνής Jay Jay έκανε την αρχή στο line-up αργά το απόγευμα, με τον ήλιο να χαϊδεύει ακόμα απαλά τον κόσμο. Στη συνέχεια, καθώς το ηλιοβασίλεμα δημιουργούσε ένα μαγευτικό σκηνικό στο βουνό, ο ηλεκτρονικός παραγωγός Lyke από το Bergamo της Ιταλίας, ανέβασε τον παλμό στις κερκίδες και την αρένα, ενώ ο ταλαντούχος SONA, γιος του δημοφιλούς DJ Black Coffee, μας ξεσήκωσε με τις tech house μελωδίες του, προετοιμάζοντάς μας για το show των Mathame.

Συγκεντρώσαμε 30 φωτογραφίες που αποτυπώνουν όσα ζήσαμε στις 22 Μαΐου στο Θέατρο Λυκαβηττού:

 

 

POPAGANDA