Η Monika τραγουδά στο σαλόνι της αποκλειστικά για την Popaganda…

Η εμφάνισή της πέρυσι τον Ιούλιο στο Ηρώδειο για την παρουσίαση του τρίτου της άλμπουμ Secret In The Dark, βρήκε τη Monika στο αποκορύφωμα της ιλιγγιώδους πορείας που έχει διαγράψει την τελευταία δεκαετία. Το ιστορικό θέατρο κατάμεστο σε μια εντυπωσιακή παραγωγή που φιλοξένησε επί σκηνής 18 άτομα,  από μέλη των Dap Kings (που συνοδεύουν την Sharon Jones) σε παίκτες της Menahan Street Band (που συνεργάζονται με The Black Keys και Charles Bradley) με ηγέτη τον παραγωγό του δίσκου, Homer Steinweiss. Αμέσως μετά, η Monika ξεκουράστηκε, έδωσε στην Popaganda μια πολύ ωραία βίντεο-συνέντευξη λίγο πριν επιστρέψει στη Νέα Υόρκη όπου έδωσε κάποια live τον Νοέμβριο. 

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Monika στον  Παναγιώτη Μένεγο τον περασμένο Οκτώβριο.

Και τώρα είναι έτοιμη να ξανασυναντήσει το ελληνικό κοινό σε μια μίνι περιοδεία που ξεκίνησε από τα Ιωάννινα και κορυφώνεται Παρασκευή 27 και Σάββατο 28/2 στο Fuzz (€ 12, 10 – προπώληση τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και online στο www.viva.gr) πριν συνεχιστεί σε Βόλο και Θεσσαλονίκη, ενω ετοιμάζεται και η κυκλοφορία των τριών της άλμπουμ σε βινύλιο πάντα από την Archangel.

Αυτό είναι το ομώνυμο  “Secret In The Dark”, σε handmade κυριολεκτικά “σαλονάτη” εκτέλεση που σας προσκαλεί στο Fuzz το προσεχές διήμερο. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA