Και τώρα μουσική!

Wild Cub – “Drive”

Όταν ένας συνθέτης μουσικής για ταινίες και ένας multi-intrumentalist συναντιούνται, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα μελωδικό ποπ κομψοτέχνημα που αξίζει την προσοχή σας.

The Hidden Cameras – “Ordinary Over You”

Μετά από απουσία πέντε ετών, η αγαπημένη indie pop μπάντα από τον Καναδά επιστρέφει με το έκτο κατά σειρά άλμπουμ της. Yes!

Jeremy Jay- “Covered In Ivy”

Με πέντε δουλειές ήδη στο ενεργητικό του, και ένα πολύ φρέσκο LP, ο Jeremy Jay δίνει άλλο νόημα στον όρο “κιθαριστική ποπ”.

I Break Horses – “Faith

Αυτό με τη Σουηδία, που συμβαδίζουν οι πολύ χαρούμενες μελωδίες με την dark electronica, πολύ μου αρέσει. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν και οι I Break Horses, με τη δεύτερη δουλειά τους να είναι σχεδόν ανατριχιαστικά καλή.

Damien Jurado – “Magic Number

Αγαπημένος indie (προς το φολκ) τραγουδοποιός, που έβγαλε άλλον έναν αρκετά καλό δίσκο. Θα το διαπιστώσουμε φέτος από κοντά, αφού είναι ένα από τα ονόματα του επερχόμενου Plissken Festival.

Bad Things – “Anybody

Γλυκούλης ήχος από τους Bad Things που κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ντεμπούτο τους. Αν σας θυμίσει ένα μείγμα από Killers, Strokes και Kings Of Leon, ε δε θα έχετε άδικο.

Pow! – “Cyber Attack!!

Κάτι μεταξύ indie rock, synth, garage και punk “βαράνε” στην πρώτη τους δουλειά οι Pow! To fun fact είναι ότι τους ανακάλυψε ο John Dwyer των Thee Oh Sees. Αν έχεις τύχη, διάβαινε που λένε.

Girl Trouble – “Hurt Your Heart “

Όντας στα μουσικά πράγματα από το 1983 (!), εν έτει 2014 μας δίνουν μερικά μαθήματα αυθεντικού garage punk.

The Beatles – “Think For Yourself

Με αφορμή τις remastered κυκλοφορίες των άλμπουμ των Σκαθαριών, ας κλείσουμε με κάτι κλασικό και σίγουρα αγαπημένο.

Άνη Ορφανίδου

Share
Published by
Άνη Ορφανίδου