Στο  “ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ Αγάπη μου” οι Απόντες του σήμερα ακούνε θεοσκότεινες μουσικές και παίζουνε ρώσικη ρουλέτα τα όνειρά τους. Ο Γιάννης στην Αμερική βγάζει φωτοτυπία τα αρχίδια του. Ο Σώτος κολυμπάει σε μια παγωμένη λίμνη στην Ελβετία. Ο Νίκος ξεφυσάει τον καπνό απ’ το τσιγάρο του σε κυκλάκια κάπου στα Πριόνια, κοιτώντας την ανατολή. Ο Σάκης γράφει μια κριτική για το νέο δίσκο των Swans στην Αθήνα.

Τέσσερις φίλοι, 30 σαμθιν, διασκορπισμένοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με κοινό παρελθόν και κοινά ερεθίσματα, ζουν ο καθένας τους ένα διαφορετικό παρόν.  Ένα απρόσμενο συμβάν θα τους ενώσει ξανά, υπό διαφορετικές συνθήκες, βρίσκοντας τους σχεδόν διαφορετικούς ανθρώπους από όταν χωρίστηκαν. Στο σύντομο διάστημα της κοινής τους παραμονής στον ίδιο χωροχρόνο, ένα roller coaster εμπειριών θα ξετυλιχτεί μπροστά τους, αναθερμαίνοντας έτσι μια παγωμένη φιλία.

Θα αντιμετωπίσουν πενηντάρηδες σαπιοκοιλιάδες, θα αντικρίσουν τα δακρυσμένα μάτια της Τζούλιας, θα υποστούν την συνεχόμενη πείνα της Ανέκ, θα παρευρεθούν σε παιδικό πάρτι γεμάτο γραφικούς γονείς, θα πραγματοποιήσουν σύντομα αλλεπάλληλα ταξίδια για ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος θα έχουν να κάνουν και μια αναδιάρθρωση δισκοθήκης.

Το ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ αγάπη μου είναι μια ωδή στην αντρική φιλία, στη μουσική ως πνευματικό δεκανίκι και σε όλους τους above thirty που μεγάλωσαν στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’90-’00 και το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Μια συναρπαστική, σαρκαστική ιστορία που διαβάζεται άνετα, μονορούφι και σε κάνει να γελάς δυνατά την ώρα που την διαβάζεις ενώ παράλληλα ονειρεύεσαι την δική σου ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ.
Ευχάριστο, αστείο και ταυτόχρονα ευαίσθητο και συναισθηματικό, το βιβλίο αυτό αποτελεί τέλεια καλοκαιρινή παρέα για απόλαυση πάνω σε αμμουδιές και βραχάκια, κάτω από τις σκιές των δέντρων, με μπύρες και ποτά, ακούγοντας Cult of Luna ή και όχι.    
Το ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ αγάπη μου  είναι μία αυτοέκδοση με τα όλα της και  διατίθεται αποκλειστικά από το δισκοπωλείο www.bastardvinyl.com ενώ  έρχεται στην πόρτα σου σε χρόνο εξπρές με το πάτημα μερικών κουμπιών.

POPAGANDA