‘Οσα λένε οι μπάντες μεταξύ τους: Glass Rebel vs. The Zero Won

Οι μεν Glass Rebel κλείνουν με νόημα το μάτι στον synth και electro pop ήχο, οι δε Zero Won κινούνται σε πιο αιθέρια pop μονοπάτια χάρη στα γυναικεία τους φωνητικά. Αμφότεροι νεοσύστατοι, μιας και μετρούν περίπου ένα χρόνο ζωής, αποφάσισαν να μοιραστούν τη σκηνή του six d.o.g.s. την Πέμπτη 12 Απριλίου, οι πρώτοι για να παρουσιάσουν τα δύο 7ιντσα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οι δεύτεροι για την παρθενική live τους εμφάνιση. Πριν όμως από αυτά, για ζέσταμα, αποφάσισαν να λύσουν κάποιες απορίες που είχαν μεταξύ τους: 

Οι Glass Rebel έχουν μερικές απορίες για τους The Zero Won…

Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο φτιάξατε μπάντα; (αλήθεια τώρα) Ο Jason πάντα ήθελε μια, έτσι του το κάναμε πραγματικότητα. Έγραφε καλή μουσική αλλά της έλειπε η σωστή «επιμέλεια», έτσι ήρθε, ενωθήκαμε και ο καθένας συνεισφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φτιαχτεί όσο το δυνατόν ποιοτικά καλή μουσική.

Κάτι καλύτερο στα drums από τον Κοπούλ δε μπορούσατε να βρείτε; Ο Κοπούλ έχει την μεγαλύτερη εμπειρία απ’ όλους μας, είναι αυτός που έμαθε στην μπάντα να είναι μπάντα και την ετοίμασε και ακόμη ετοιμάζει για τα επερχόμενα λάιβ. Δεν ζητούσαμε κάτι παραπάνω, είναι επαγγελματίας και πάντα είναι εκεί για να γράψει σωστά ό,τι του ζητάμε. Άσε δε, που μας έφερε τα εκπληκτικά φωνητικά της Πολίνας και λέει πάντα ναι στο τσίπουρο.

Ποιός πιστεύετε ότι θα πεθάνει πρώτος και ποιός τελευταίος από τη μπάντα; Ο Βασίλης, οι λόγοι διάφοροι! Περισσότερο λόγο άγχους γιατί είναι ο “multitasking” της μπάντας. Στήνει, ξεστήνει τα πάντα. Οπότε ή θα τον σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσει.

The Ζero Won επειδή κάποιος από εσάς κέρδισε με αυτόν τον τρόπο στην ρουλέτα; Θα θέλαμε πολύ, αλλά όχι! Στην αρχή ονομαζόταν The Zero Project και ήταν του Jason, αλλά ήταν ένα πρότζεκτ που έμενε πάντα πίσω για κάποιον, οποίον λόγο. Έτσι όταν το πήραμε και άλλαξε είπαμε ρομαντικά να το ονομάσουμε The Zero Won, το μηδέν κέρδισε λοιπόν. Όλα ξεκινάνε από το μηδέν.

Ποιά είναι τα πλανά σας για την πορεία του συγκροτήματος; Να γράφουμε όσο δυνατόν καλύτερη μουσική και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα λάιβ μας. Κι όπως λέει η Πολίνα, να παίξουμε στον Άρη και την Αφροδίτη γιατί είναι οι αγαπημένοι της πλανήτες.

…και οι The Zero Won αντεπιτίθενται στους Glass Rebel

Έχετε να προτείνετε κάποιον καλύτερο ντράμερ από τον Κοπούλ; Η αλήθεια είναι πως όχι. Σημασία δεν έχει η ικανότητα αλλά η ψυχή ενός drummer, και ο Κοπούλ έχει αρκετή απ’ αυτή.

Πόσο εύθραυστος είναι ένας Rebel; ”Rebel rebel, you’ve torn your dress, rebel rebel, your face is a mess”.

Για ποια μπάντα θα θέλατε να είστε opening act; Για τους Queen στο Hammersmith Odeon του Λονδίνου το 1975.

Αν θα είχατε πέμπτο μέλος τι μουσικό όργανο θα έπαιζε; Άρπα στόματος.

Ποιό κομμάτι σας ξεχωρίζετε και γιατί; Αν και είναι όλα παιδιά μας, μάλλον θα ξεχωρίζαμε τo Cancer κυρίως για τις εκπληκτικές Synth κιθάρες του Labis που συμμετείχε ως guest μουσικός.

Οι Glass Rebel θα αναμετρηθούν με τους The Zero Won στη σκηνή του six d.o.g.s. την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 21:00. Εισιτήρια (προπώληση και ταμείο): 5 ευρώ.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA