Categories: ΜΟΥΣΙΚΗ

Έρχεται το νέο άλμπουμ των Interpol

Οι Interpol επιστρέφουν με νέο δίσκο και φρόντισαν να μας ενημερώσουν εγκαίρως για αυτό. Και το όνομα αυτού: El Pintor, δηλαδή ο ζωγράφος ισπανιστί και ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο από τον προηγούμενο δίσκο που έφερε απλώς το όνομα της μπάντας,το οποίο δε μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Παρ’ όλα αυτά, ο νέος δίσκος ετοιμάζεται για τις 9 του Σεπτέμβρη στην Αμερική, ενώ θα έχει κυκλοφορήσει μια μέρα νωρίτερα παγκοσμίως. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε και πάλι στα θρυλικά Electric Lady Studios και Assault & Battery Studios πηγαίνοντας Νέα Υόρκη για τις ηχογραφήσεις και Λονδίνο για τη μίξη.

Αντιστοίχως στην καρέκλα του παραγωγού έκατσε ο James Brown στο πρώτο στάδιο και, αργότερα, ο Alan Moulder. Ο Brown έχει συνεργαστεί με τους Foo Fighters και τους Arctic Monkeys, ενώ ο Moulder έχει γράψει το όνομά του μαζί με τους My Bloody Valentine και Nine Inch Nails μεταξύ άλλων.

Ήδη μερικά από τα κομμάτια έχουν παιχτεί-δοκιμαστεί σε live της μπάντας, ενώ υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό κλιπάκι από τη μπάντα στο στούντιο, δείχνοντας ότι παρ’ όλες τις αναβολές και την επιθυμία ορισμένων για σόλο καριέρα, παράγοντες που πολύ συχνά προκαλούν το «θάνατο» ενός συγκροτήματος, οι Interpol παραμένουν ζωντανοί. Στη σκηνή. Σαν ροκ συγκρότημα, που λέει και το άσμα.

Κώστας Χανδρινός

Share
Published by
Κώστας Χανδρινός