ΣΙΝΕΜΑ

Η Νία Βαρντάλος κάνει ανασκόπηση όλων των Γάμος αλά Ελληνικά, εν όψει της πρεμιέρας του 3 (video)

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες η κωμωδία Γάμος αλά Ελληνικά 3, το τελευταίο κεφάλαιο μιας τριλογίας που συντροφεύει το κοινό εδώ και περίπου μια εικοσαετία. Στη νέα ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Νία Βαρντάλος, που υπογράφει και πάλι το σενάριο και τη σκηνοθεσία, η πάρα-πολύ-ελληνική οικογένεια Πορτοκάλος έρχεται στην Ελλάδα για να συναντήσει συγγενείς, με μια σειρά από (loud) ευτράπελα να ακολουθούν. Όπως πάντα, η Νία Βαρντάλος υποδύεται την Τούλα. Συμπαραγωγοί της ταινίας είναι ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, η οποία μάλιστα ερμηνεύει το τραγούδι “Όλοι Μαζί” με τον Χρήστο Μάστορα στο soundtrack της ταινίας.

Στην ταινία επιστρέφει o Τζον Κορμπέτ (όπως και στο And Just Like That…) στο ρόλο του Ίαν και η Έλενα Καμπούρις στο ρόλο της Πάρις. Ο Λούις Μάντιλορ υποδύεται τον αδελφό της Τούλας, τον Νικ, η Λέινι Καζάν είναι η Μαρία, η μητέρα του Νικ και της Τούλας. Η Αντρέα Μάρτιν είναι η αδελφή της Μαρίας, η θεία Βούλα, και η Μαρία Βακράτσις είναι η θεία Φρίντα. Η Τζία Καρίντις και ο Τζόι Φατόουν υποδύονται ξανά τα ξαδέλφια Νίκι και Άντζελο. Το καστ ανανεώνει ο Ιλάιας Κακάβας στο ρόλο του πρώην της Πάρις, του Αριστοτέλη. Η Μελίνα Κοτσέλου είναι η Βικτωρία και η Στέφανι Νουρ είναι η Κάμαρ.

Δείτε τη Νία Βαρντάλος σε μια κατατοπιστική ανασκόπηση όλων των γεγονότων των προηγούμενων ταινιών που φέρνουν την τρελή τρελή οικογένεια στη νέα της αυτή περιπέτεια, επί ελληνικού εδάφους:

H ταινία Γάμος αλά Ελληνικά 3 κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA