Categories: CHEVYTAPEFeatured

Το «σπιτικό» mixtape του Chevy

Το συγκεκριμένο mixtape γράφτηκε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα μίκτη και δύο pick-up. Οι επιλογές μου εστιάζονται, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, σε ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες και είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του τι μου αρέσει αυτόν τον καιρό, μεταξύ άλλων. Slo-mo, deep, balearic, funky,  dubby, wavey, druggy, trancey, acidic, electro disco και house μουσική.

Chevytape for Popaganda #19 by Popagandagr on Mixcloud

Sagan Youth Boys – Hope for isotopes

Ένα μικρό πρελούδιο, από ένα καταπληκτικό  EP που περιέχει leftfield ηλεκτρονική μουσική. Τόσο retro, όσο και φουτουριστική. Ο δίσκος είναι αφιερωμένος στον Carl Sagan!

L.H.A.S. Inc – Losing my Innocence

Βρήκα καινούργιο ύμνο! Αυτό το αργόμπιτο ‘τερατάκι’ θα το παίζω για πολύ καιρό. Από τους Felix Dickinsonκαι Jamie Read, με τον πρώτο στα φωνητικά!

9 DW – Right on

Μια γιαπωνέζικη μπάντα είναι αυτή και αυτό είναι το πρόσφατο EP τους στην Is It Balearic?

Almunia – One time (Craig Bratley remix)

Ένα Balearic/acid/electro remix από τον Βρετανό  DJ, παραγωγό και ιδιοκτήτη της Magik Feet, στο κομμάτι του ‘αισθαντικού’ τραγουδοποιού από την Ισπανία.

Max Essa – Stereoscapledmysexpool

Από μια φοβερή σειρά βινυλίων, την Rothmans, η οποία αφιερώνει κάθε νούμερο της σειράς της σε ένα παλιό θρυλικό ποδοσφαιριστή. Το συγκεκριμένο είναι αφιερωμένο στον Αργεντίνο Alberto Tarantini!

*Mark E‘s interlude

Ένα ανώνυμο ιντερλούδιο από την πρόσφατη κυκλοφορία του, στην Running Back του Gerd Janson.

Fernando – Retrospective

O Αργεντίνος DJ, παραγωγός και μπασίστας, μέλος των 2020 Soundsystem και Silver City παραδίδει ένα εξαιρετικό και χαρακτηριστικό δείγμα του ήχου του. Funky, spacey, dubby, rocking disco house!

Unknown 

Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι! New wave meets electro – funk meets nu-disco.

Dark strands – Return of the oscilliator

Aυτό το θαυμάσιο, crossover track, βρίσκεται σε πρόσφατη κυκλοφορία της Magik Feet, που λέγαμε παραπάνω.

Duncan Gray – Peach

Millions of peaches, peaches for free.

Scott Fraser -Ask your control (Richard Sen remix)

Trisco = trance disco

Velvet Season & the Hearts of gold – Fantasy Princess

Καλά, σοβαρά τώρα;

Hidden Fees – So what  (Tiago‘s one good mistress deserves another mix)

Αυτό το single βγήκε στην εταιρεία του Tim Sweeney, Beats In Space. To original είναι ένα indie rock / punk – funk  τραγούδι που θα ήθελαν να έχουν γράψει οι Arctic Monkeys. Εδώ το ‘περιποιείται’ καταλλήλως ο Πορτογάλος DJ και παραγωγός με άριστα αποτελέσματα.

Seahawks – Mothership is listening

Deeeeeep, για ένα ιδανικό φινάλε.

Ο Chevy προμηθεύεται πολλά από τα βινύλια του από το δισκάδικο Kassetta records, στο κέντρο της Αθήνας, στην Σοφοκλέους 5. 

https://www.facebook.com/kasseta.rec

https://www.facebook.com/pages/Kasseta-Record-Shop/310482768971185

Μπορείτε να ακούσετε το Chevy στο six d.o.g.s, απόψε το βράδυ-Παρασκευή 11 Απριλίου, σε ένα party με ελεύθερη είσοδο μαζί με τους Lee Burton, Bodj και Bad Spencer.

 Περισσότερος Chevy εδώ: http://sixdogs.gr/artists/118https://www.facebook.com/chevy.athenshttps://soundcloud.com/chevy_athenshttp://www.residentadvisor.net/profile/chevy_athens

Βασίλης Σεβδαλής

Share
Published by
Βασίλης Σεβδαλής