Στα γρήγορα: Β-sides και δυσεύρετα κομμάτια των παιδιών της Sub Pop στο πρώτο compilation album του ντουέτου που περιλαμβάνει και δύο καινούργια “Chariot” και “Baseball Diamond”.

Την ακούσαμε: Εδώ οι Beach House μας προσφέρουν ακριβώς την dream pop που έχουμε συνηθίσει. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι παρά τον διασκορπισμό των κομματιών μέσα σε διάστημα δώδεκα χρόνων, έχουν ομοιογένεια που θα σε έκανε να πεις ότι γράφτηκαν στα ίδια sessions και σίγουρα δεν είναι fillers του πεταματού. Πάντως, αν δεν είσαι fan, δεν θα γίνεις με αυτή την συλλογή κι αν είσαι, δεν θα γίνεις παραπάνω.

Τρέξε μακριά: Αν τώρα που είναι καλοκαιράκι, δεν είσαι από αυτούς που αράζουν και κοιτάνε τα κύματα με λίγο μελαγχολικό βλέμμα και πόνο που σβήνουν στο χύμα κρασί, αλλά από αυτούς που τα σπάνε παραδίπλα στο «μπιτσόμπαρο» με «κοκτεϊλάρες». 

Τ’ είπες τώρα; «Σίγουρα, περιλαμβάνει κάποιο ενδιαφέρον υλικό που θα διασκεδάσει τους fans μέχρι το επόμενο album, αλλά πιθανότερα θα τους κάνει να γυρίσουν στα αγαπημένα τους tracks για μεγαλύτερη ικανοποίηση.» –Under The Radar

Να τ’ αφήσω; 76/100 –Metacritic

Ελένη Τζαννάτου

Share
Published by
Ελένη Τζαννάτου