Οι 10 Code, λίγο πριν κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο επιστρέφουν στην σκηνή του six d.o.g.s και συναντώνται για πρώτη φορά με τους Lie.
Οι 10 Code είναι οι: Πέτρος Ποταμιάνος (κιθάρα, φωνή), Απόστολος Μπουλές (κιθάρα), Στέφανος Σακελλαρίου (τύμπανα) και Γιώργος Παρασκευόπουλος (μπάσο). 
Οι δύο πρώτοι είχαν παίξει μαζί στους Playground (Jumping Fish Μαρτίου 2010), ως 10 Code όμως εμφανίστηκαν με καινούργιο, αμιγώς κιθαριστικό, υλικό τον Νοέμβριο του 2011. Το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “the connection ep.”, που έγινε δεκτό με πολύ καλές κριτικές από τον εγχώριο μουσικό Τύπο. 
Τον Οκτώβριο του 2013, το “the connection ep.” έγινε featured κυκλοφορία από το Jamendo, την μεγαλύτερη παγκοσμίως ψηφιακή πλατφόρμα εναλλακτικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για ανεξάρτητους καλλιτέχνες, ενώ το “Superman’s Cape” ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας “most popular songs” της υπηρεσίας, με πάνω από 300.000 ακροάσεις και περισσότερα από 55.000 downloads
Τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε το single “Transmitter” με το ομώνυμο κομμάτι και το bonus track “Today”, ως δείγμα του επερχόμενου ολοκληρωμένου album τους που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2015.
Οι LiE είναι ένα rock trio που δημιουργήθηκε 2009 στην Αθήνα. Η μουσική τους συνδυάζει alternative rock/grunge και indie στοιχεία. Έχουν πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις, αποσπώντας διακρίσεις για την μουσική και την σκηνική τους παρουσία. Αυτό τον καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ” Back To Basics”.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
210 3210510
Είσοδος: 5 eur
22.00

Μάτα Λίτου

Share
Published by
Μάτα Λίτου